Jelajahi.
Temokake.
Baleni.

Piranti lunak, layanan lan sumber daya sing disetujoni pakar industri

Rating

Panggunaan antarmuka
4.9 / 5
Fitur kalebu
5 / 5
Apps & integrasi
4.7 / 5

kategori

Layanan Pelanggan & CRM, Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM)

Paling cocog kanggo

Bisnis cilik

Perusahaan Mid-Size

Perusahaan Gedhe

Freelancer

Reregan

Rating

Panggunaan antarmuka
4.7 / 5
Fitur kalebu
4.8 / 5
Apps & integrasi
4.8 / 5

kategori

Kolaborasi, Manajemen Proyek

Paling cocog kanggo

Bisnis cilik

Perusahaan Mid-Size

Perusahaan Gedhe

Freelancer

Panganggone pribadi

Reregan

Rating

Panggunaan antarmuka
4.6 / 5
Fitur kalebu
4.5 / 5
Apps & integrasi
4.5 / 5

kategori

Komunikasi, Manajemen Media Sosial

Paling cocog kanggo

Bisnis cilik

Perusahaan Mid-Size

Perusahaan Gedhe

Freelancer

Panganggone pribadi

Reregan

Rating

Panggunaan antarmuka
4.6 / 5
Fitur kalebu
4.2 / 5
Apps & integrasi
4.4 / 5

kategori

Komunikasi, Video Editing

Paling cocog kanggo

Bisnis cilik

Perusahaan Mid-Size

Perusahaan Gedhe

Freelancer

Panganggone pribadi

Reregan

Rating

Panggunaan antarmuka
4.6 / 5
Fitur kalebu
4.8 / 5
Apps & integrasi
4.5 / 5

kategori

IT & Keamanan, Manajemen Sandi

Paling cocog kanggo

Bisnis cilik

Perusahaan Mid-Size

Perusahaan Gedhe

Freelancer

Panganggone pribadi

Reregan

Jelajahi. Golek. mbaleni.

kategori

Software

Jelajahi piranti lunak kanggo saben kabutuhan bisnis

Human Resources

Layanan Pelanggan & CRM

Marketing

Accounting

Komunikasi

Yen aku takon karo wong apa sing dikarepake, mesthine jaran bakal luwih cepet.
Produktivitas ora tau kacilakan. Iku tansah asil saka prasetya kanggo kaunggulan, planning cerdas, lan gaweyan fokus.
Yen sampeyan nglampahi kakehan wektu kanggo mikir babagan, sampeyan ora bakal bisa rampung.
Iku ora ngerti apa sing kudu dilakoni, iku nindakake apa sing sampeyan ngerti.
Kasuksesan asring digayuh dening wong-wong sing ora ngerti yen kegagalan iku mesthine.
Kesederhanaan dadi rong langkah: ngenali sing penting, ngilangi liyane.
Sampeyan bisa nindakake apa wae, nanging ora kabeh.
Cara kanggo miwiti yaiku mandhiri lan miwiti nindakake.
Rega bener apa wae sing sampeyan lakoni yaiku jumlah wektu sing sampeyan ijol-ijolan.
Kuncine ora kanggo prioritas apa sing ana ing jadwal sampeyan, nanging gawe jadwal prioritas sampeyan.
Tujuanku ora luwih akeh, nanging luwih sithik.
Integritas sing sejati yaiku nindakake perkara sing bener, ngerti yen ora ana sing ngerti apa sampeyan nindakake utawa ora.

Temokake piranti lunak populer

Sugeng dinten Kamis :)

Marketplace

Freelancer

Professional freelancer layanan ing pucuk driji

  • Sing paling apik kanggo saben anggaran
    Temokake layanan berkualitas ing saben titik rega. Ora ana tarif saben jam, mung rega adhedhasar proyek.
  • Karya kualitas rampung kanthi cepet
    Temokake sisih tengen freelancer kanggo miwiti nggarap proyek sampeyan sajrone sawetara menit.
  • Pembayaran sing dilindhungi, saben wektu
    Tansah ngerti apa sing bakal dibayar ing ngarep. Pembayaran sampeyan ora dirilis nganti sampeyan nyetujoni karya kasebut.
  • operator 24 / 7
    Pitakonan? Entuk dhukungan saben jam kanggo mbantu kapan wae, ing ngendi wae.

Software & Services Reviews

reviews

Piranti Lunak & Layanan

September 29, 2022

No, the IRS is not texting you – it's a phishing scam

The U.S. Internal Revenue Service (IRS) is warning citizens that the number of SMS phishing attacks impersonating the tax office has gone through the roof lately.  “So far in 2022, the IRS has identified and reported thousands of fraudulent domains tied to multiple MMS/SMS/text scams (known as smishing) targeting...
September 29, 2022

Malware POS anyar iki bisa ngilangi keamanan kertu sampeyan

A notorious Point of Sale (PoS (opens in new tab)) malware has re-emerged after a year-long hiatus, and is now more dangerous than ever before, researchers have claimed. Experts at Kaspersky claim to have seen three new versions of the Prilex malware, which now comes with advanced features helping...
September 29, 2022

Piranti SOS anyar Garmin bisa dadi lifesaver ing petualangan off-the-grid sabanjure

Garmin has launched its latest off-the-grid adventure device – the inReach Messenger. It's small enough to fit in the palm of your hand, and can send an SOS message if you're out of cell range and need help. If you’re in the mountains or another remote location, using one...
September 29, 2022

Microsoft Teams pungkasane nambah alat bisnis penting iki kanggo mbantu nylametake bisnis sampeyan

Businesses of all sizes will be able to get paid through Microsoft Teams, adding a whole new dimension to the service. The video conferencing platform is integrating payments as it looks to become even more helpful for businesses everywhere by allowing them to request payment during a Teams meeting....
September 29, 2022

Cloudflare pengin nyingkirake CAPTCHA kanthi becik

Leading CDN provider Cloudflare has released Turnstile, a free alternative to the “terrible user experience” currently offered by CAPTCHA services used by websites to verify authentic users online. Announcing Turnstile in a blog post (opens in new tab), the company claimed its CAPTCHA alternative would also increase user privacy on...
September 29, 2022

Nggunakake iPhone kanggo mbayar barang dadi luwih gampang

Paying for items using your iPhone could soon be much smoother thanks to an announcement from Square. The payment provider has officially launched its Tap to Pay on iPhone service, which will allow merchants and sellers of all sizes accept contactless mobile payments directly from their iPhone. There's no...
reviews

keamanan

September 29, 2022

Siji-sijine cara sampeyan kudu nggunakake Apple Wallet kanggo numpak bis lan sepur

Image: CNET If you live in a major city, odds are public transportation is an essential part of your daily routine. As I'm originally from Houston, Texas, possibly one of the only major cities in the US that lacks an efficient transit system, learning the New York City subway...
September 29, 2022

Headphone Monoprice M570 diskon 47%.

Looking for a pair of headphones for listening to audio on your PC or just mixing some audio? Check out the M570 Over Ear Open Back Planar Headphones. Originally on sale for $299, they've been discounted by 47% and are only $159 at the Monolith website right now. The M570's...
September 29, 2022

ASUS ExpertBook B3 overpromises lan underdelivers

The ASUS ExpertBook B3 looks pretty good from afar. Image: Jack Wallen Ah, the smell of new gadgets. To some, it's as sweet a scent as that of the rose. Most of the time, when I get to unbox a new device, I'm pretty chill about it. After all,...
September 29, 2022

Pengin ngindari pelanggaran data? Apa DevOps lan ngidini pangembang bisa kerja saka omah, ujare Google

DevOps, which brings faster software updates, could help prevent the avalanche of records exposed in data breaches, but Google's research finds that existing practices don't meet the task at hand.    Google surveyed 33,000 tech pros to explore how DevOps — which broadly means aligning software development with IT...

Elektronika: Tinjauan Tes Lab

reviews

laptop

September 28, 2022

Lenovo Slim 7i Carbon Review

When it comes to thin and lightweight notebooks, Lenovo's ThinkPad Carbon line is iconic, but those carbon-fiber ultraportable laptops have been restricted to business users. The Lenovo Slim 7i Carbon ($1,119 as tested) brings that slim, ultralight construction to a compact consumer system. A 13.3-inch cousin to the 14-inch,...
September 28, 2022

Dell Latitude 9430 2-in-1 Review

The Latitude 9430 is Dell's premier 14-inch business laptop—far from cheap (starts at $2,169; $2,994 as tested) but with the best the company has to offer, from Intel's latest processing and networking silicon to optional 4G or 5G mobile broadband. Available in both clamshell and our tested 2-in-1 convertible...
September 27, 2022

Apa Intel Unison? Cara Anyar Ngontrol Smartphone Saka Laptop

Aja ngarep-arep bakal duwe pengaruh nganti 2023 lan luwih, nanging saiki Intel ngumumake Unison, teknologi sing dikembangake bebarengan karo akuisisi Israel, sing ngidini gampang manipulasi telpon saka laptop. Tujuan Unison yaiku supaya sampeyan tetep "ing...
September 24, 2022

Lenovo Slim 7 Pro X Review

Donya laptop 13- lan 14-inci portabel banget kompetitif ing taun 2022, nanging Lenovo Slim 7 Pro X (wiwit $ 1,254.99; $ 1,599.99 nalika diuji) bisa metu. Prosesor Ryzen 9 blistering ndadékaké model kita, didhukung RAM 32GB, SSD 1TB, lan ...
September 22, 2022

Kerangka Kerja Maker Laptop sing Bisa Diupgrade Ngembangake menyang Chromebook

Framework, sing nggawe laptop Windows sing bisa diupgrade kanthi lengkap, berkembang dadi Chromebook. Startup berbasis San Francisco kerja sama karo Google kanggo ngembangake Framework Laptop Chromebook Edition, sing bakal diluncurake ing awal Desember kanthi rega $999. Prodhuk kasebut luwih larang tinimbang Chromebook rata-rata, sing asring regane antarane $200 nganti...
September 21, 2022

Lenovo ThinkPad Z13 Review | PCMag

Laptop premium ora ana sing anyar, lan sistem larang sing dibangun kanggo portabilitas minangka salah sawijining produk paling apik sing digawe produsen saiki. Nanging Lenovo ThinkPad Z13 (wiwit $ 1,355.40; $ 1,851.85 minangka dites) nantang laptop ultraportable paling apik sing bisa sampeyan tuku kanthi desain mewah sing mesthi bakal narik kawigaten.
reviews

Mobile Phones

Desember 30, 2021

Virtual 'Museum Ponsel' Diluncurake Kanthi Telpon Aneh

Aku wis ndeleng sawetara telpon alam bébas ing dina. Lipstik telpon. Telpon dandanan. Telpon sing katon kaya Shrek. Saiki kabeh telpon paling aneh ing sajarah teka bebarengan ing Museum Ponsel sing nggumunake, pameran virtual saka tim sing dipimpin dening analis Ben Wood, sing nyedhiyakake luwih saka 2,000 telpon ...
Desember 30, 2021

Apa Dina Rencana Ponsel $10 Dinomer?

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan industri seluler ing AS yaiku akeh operator virtual sing murah banget. Perusahaan kaya Tello, Ting, lan US Mobile (kabeh ditampilake ing crita kita babagan rencana ponsel murah sing paling apik) ngirim rencana obrolan-lan-teks kurang saka $10, lan rencana data ora ...
Desember 29, 2021

Telpon Paling Apik kanggo Lansia ing taun 2022

Saben uwong kudu disambungake. Wong tuwa, sing bisa diisolasi saka kulawargane utawa duwe kabutuhan kesehatan khusus, ora kudu ditinggalake. Industri smartphone, umume, ora mikir babagan kabutuhan tartamtu saka pasar senior, nanging yen sampeyan nggatekake sampeyan bisa nemokake operator lan telpon ...
Desember 29, 2021

AirTag vs. Tile: Tracker Bluetooth Apa Sampeyan Kudu Pilih?

Yen sampeyan lagi blanja kanggo tracker Bluetooth ing mangsa liburan iki, sampeyan bisa uga milih antarane AirTag lan Tile. Apple biso dibantah popularized kategori karo AirTag, nanging Tile (sing mung dituku dening perusahaan software nelusuri kulawarga Life360) wis ing game luwih suwe lan wis ...
reviews

Smart Home

Desember 29, 2021

Sinope TH1123WF Smart Wi-Fi Thermostat Review

Kita wis dideleng akeh termostat voltase kurang kanggo gas- lan sistem dadi panas lenga, nanging Sinope TH1123WF ($114.95) punika line voltase termostat pinter istimewa kanggo sistem pemanas listrik. Ngidini sampeyan ngontrol pemanasan omah nggunakake telpon, utawa nganggo swara liwat Alexa, Asisten Google, utawa swara Siri ...
Desember 29, 2021

Vakum Robot Paling Apik kanggo Rambut Kewan

Kita kabeh tresna pets kita, nanging shedding bisa dadi pain utama. Yen sampeyan duwe kucing utawa asu sing godhong wulu ing saindhenging omah, sampeyan bisa uga pengin nimbang nandur modal ing vakum robot sing bisa njupuk sawetara tugas reresik saka piring. Ora ana kekurangan model ...
Desember 29, 2021

Robot Mops paling apik kanggo 2022

Ora ana sing seneng ngepel. Saka ember sing kebak banyu reged, nganti serat pel sing ora resik (lan reged), dadi tugas sing mbutuhake tenaga kerja sing mbutuhake upgrade. Untunge, robot mops ana ing kene kanggo nggawe urip luwih gampang. Sampeyan mung kudu ngisi tangki, pencet wiwitan, ...
Desember 29, 2021

Bel Video paling apik ing taun 2022

Salah sawijining cara sing gampang kanggo nglindhungi sampeyan saka nyolong properti, invasi omah, perompak serambi, lan uga pengacara sing ora dikarepake yaiku ngenali sapa sing ana ing ngarep lawang sadurunge mbukak lawang. Ketik bel lawang video, baris pertahanan pisanan kanggo sing duwe omah sing ora mung ngidini sampeyan ndeleng lan ngomong karo ...

Akuntansi & Keuangan
Akuntansi (249)
Piranti Lunak Bookkeeping Bisnis Cilik
Piranti Lunak Akuntansi kanggo Pakaryan
Piranti Lunak Akuntansi Gratis
Manajemen Praktik Akuntansi (13)
Penganggaran & Pelacakan (122)
Piranti Lunak Penganggaran Gratis
Kepatuhan (140)
Pelaporan Keuangan (167)
Deteksi Penipuan (55)
Manajemen Grant (11)
Manajemen Investasi (40)
Manajemen Pinjaman (23)
Pembayaran & Invoice (318)
Piranti lunak invoice gratis
Piranti Lunak Invoice kanggo Kontraktor & Freelancers
Software Invoice kanggo Usaha Kecil
Tuku & Blanja (96)
Piranti Lunak Nglaporake Beban Gratis
Manajemen Risiko (91)
Dagang Saham & FX (17)
Manajemen Pajeg (43)
Analytics & Intelijen
Tes A / B (67)
Analisis (510)
Piranti Lunak Analytics HR
Intelijen Ponggawa (AI) (373)
Data Gedhe (239)
Intelijen Bisnis (BI) (408)
Perangkat Lunak Intelijen Bisnis Ritel
Ekstraksi Data (48)
Tambang Data (81)
Visualisasi Data (144)
Diktat (5)
Analisis Rak Digital (8)
Data Intent (6)
Analisis Seluler (61)
Analytics Prediktif (177)
Dashboard Pelapor (289)
Rekaman Sesi (26)
Analisis Statistik (15)
Panelusuran Visual (9)
Analytics Web (116)

Kolaborasi
Manajemen Papan (20)
Model Bisnis (25)
Kalender & Jadwal (152)
Piranti Lunak Penjadwal Kanggo Restoran
Jadwal Piranti Lunak kanggo Usaha Cilik
Jadwal Piranti Lunak kanggo Konstruksi
Piranti Lunak Penjadwal Janjian Gratis
Panyimpenan Awan (109)
Manajemen Aset Digital (104)
Generasi Dokumen (35)
Manajemen Dokumen (226)
Piranti Lunak Manajemen Dokumen Hukum
Transfer & Nuduhake File (101)
Manajemen Gagasan (76)
Pesen & Ngobrol Instan (126)
Manajemen Pangetahuan (110)
Mindmapping (11)
Bukti Online (14)
Kolaborasi Proyek (286)
Spreadsheet (15)
Webinar (33)
Komunikasi
Dialer Otomatis (26)
Manajemen Pusat Panggilan (70)
Software Call Center kanggo Usaha Cilik
Lacak telpon (14)
Email (116)
Jaringan Karyawan (14)
Layanan Faks (7)
Komunikasi Internal (176)
Software Komunikasi Internal Bisnis Cilik
Intranet (34)
Rapat (48)
Ponsel (71)
Presentasi (50)
Telpon (79)
Komunikasi Bersama (88)
Konferensi Video (91)
Piranti Lunak Konferensi Video Gratis
VoIP (94)
Piranti Lunak VoIP Gratis
Layanan Pelanggan & CRM
Sistem Janjian (99)
Manajemen Pusat Kontak (86)
CRM (554)
CRM entheng
CRM Pangguna Tunggal
CRM lengkap
CRM kanggo Usaha Cilik
CRM kanggo Real Estate
Piranti Lunak CRM Gratis
Piranti Lunak CRM kanggo Penjualan
Piranti lunak CRM open-source
CRM Dibangun kanggo GSuite
Obrolan Pelanggan (163)
Piranti Lunak Ngobrol Langsung Gratis
Platform Data Pelanggan (37)
Keterlibatan Pelanggan (326)
Piranti Lunak Sukses Pelanggan
Pengalaman Pelanggan (261)
Layanan Pelanggan (237)
Piranti lunak Layanan Pelanggan kanggo Usaha Cilik
Manajemen Umpan Balik (141)
Gamifikasi (47)
Kasetyan & Keanggotaan (85)
Software Keanggotaan Kanggo Asosiasi
CRM hipotek (12)
Dhukungan Remote (46)
Reservasi & Pesenan Online (108)
Dhukungan & Bantuan (162)
Survei & Poling (114)
Piranti Lunak Survei Gratis
Meja Tiket & Bantuan (87)
Manajemen Pengunjung (49)
Desain & Multimedia
Pencetakan 3D (9)
Produksi & Manajemen Konten (97)
Desain Grafis (118)
Piranti Lunak Desain Grafis Gratis
Pengeditan Gambar (66)
Piranti Lunak Editing Gambar Gratis
Gambar / Grafik (30)
Sistem Perpustakaan (18)
Desain Logo (30)
Piranti Lunak Desain Logo Gratis
File Simpenan Media (26)
Ngedit Video & 3D (75)
Ngedit Video Gratis Lan Piranti Lunak 3D
Kasunyatan Virtual (12)
Pendhidhikan & Sinau
Piranti Ngarang (57)
Sistem Manajemen Pembelajaran (LMS) (217)
Piranti Lunak Pelatihan Perusahaan
Toko Rekam Sinau (LRS) (13)
Sinau Kode (14)
MOOCs & Umum (27)
Manajemen Sekolah (52)
Wiwitan / Bisnis (79)
Human Resources
Umpan Balik 360 Derajat (74)
Manajemen Ketidakhadiran & Ninggalake (138)
Piranti Lunak Manajemen Ketiadaan Gratis
Pelacakan Pelamar (ATS) (144)
Piranti Lunak Pelacak Pelamar Gratis
Pelacak Kehadiran & Jam Wektu (208)
Piranti Lunak Pelacak Wektu Gratis
Software nelusuri wektu kanggo Freelancers
Manajemen Mupangat (76)
Manajemen Kompensasi (38)
Advokasi Karyawan (10)
Keterlibatan Karyawan (122)
Monitoring Karyawan (184)
Piranti Lunak Produktivitas Karyawan
Kesehatan Karyawan (79)
Manajemen lepas (11)
Penjadwal HR (113)
Piranti Lunak Penjadwal Gratis
Sumber Daya Manusia (SDM) (410)
Piranti Lunak HR kanggo Bisnis Cilik
Manajemen Properti Intelektual (6)
Grafik Organ (19)
Manajemen Gaji (149)
Software Payroll Kanggo Bisnis Cilik
Kinerja & Penilaian (140)
Piranti Lunak Penilai Kinerja Kanggo Bisnis Cilik
Rekrutmen & Aplikasi (203)
Recruiting Software Kanggo Usaha Cilik
Tes Rekrutmen (59)
Latihan lan Onboarding (204)
Piranti Lunak Onboarding Gratis
Wawancara Video (53)
Manajemen Tenaga Kerja (307)
Piranti Lunak Manajemen Tenaga Kerja Mobile
Piranti Lunak Manajemen Tenaga Kerja Kanggo Pusat Panggilan
Khusus Industri
Akademik & Pendidikan (166)
Arsitektur (19)
CAD & CAE (27)
Ganja (26)
Dealer Mobil (7)
Perawatan Anak (16)
Manajemen Greja (10)
Nyoba Klinis (17)
CMMS (42)
Konstruksi (112)
Perkiraan Konstruksi (12)
Piranti Lunak Ngira Konstruksi
Manajemen Real Estate Perusahaan (CREM) (28)
Gigi (15)
Manajemen Donor (18)
Rekaman Medis Elektronik (58)
Hiburan & Media (52)
Manajemen Farm (4)
Layanan Keuangan (184)
Fitness & Kesehatan (70)
Piranti Lunak Manajemen Gym
Piranti Lunak Latihan Pribadi
Panganan & Minuman (64)
Sistem Informasi Geografis (GIS) (11)
Perawatan Kesehatan (191)
Piranti Lunak Terapis
Manajemen Hotel (79)
Software Reservasi kanggo Hotel
Asuransi (44)
Piranti Lunak Asuransi Kanggo Agen
Manajemen Perhiasan (7)
Hukum (108)
Piranti Lunak Manajemen Praktek Hukum
Piranti Lunak Legal Kanggo Manajemen Kasus
Logistik (141)
Manufaktur & Teknik (94)
Tagihan Medis (33)
Nirlaba & Relawan (63)
Piranti Lunak Ngumpulake Dana Nonprofit
Nutrisi (9)
Minyak & Gas (27)
Industri liyane (34)
Kontrol Hama (3)
Farmasi (30)
Manajemen Properti (96)
Piranti Lunak Manajemen Properti Sewa
Sektor Publik (17)
Nerbitake (40)
Real Estate (121)
Manajemen Restoran (101)
Piranti Lunak Manajemen Inventaris kanggo Restoran
Restoran POS (53)
Eceran (148)
Piranti Lunak Eceran Kanggo Usaha Cilik
Manajemen Keamanan (51)
Manajemen Salon (30)
Piranti Lunak Pesenan Salon
Surya (10)
Piranti Lunak Desain & Proposal Surya
Lelungan & Pariwisata (93)
Piranti Lunak Sewa Liburan
Piranti Lunak Manajemen Plancongan
Manajemen Kedokteran Hewan (6)
IT & Keamanan
Manajemen API (67)
Pembangun Aplikasi (130)
Manajemen Siklus Aplikasi (48)
Pemantauan Kinerja Aplikasi (APM) (99)
Backend / Database (109)
Gawe serep (69)
Blockchain (44)
Blog (25)
Pelacakan Bug (38)
Klik Penipuan (12)
CMS (100)
Penyunting Kode (21)
Repositori Kode (21)
Jaringan Pengiriman Konten (CDN) (29)
Keamanan Siber & Data (332)
Pangembangan (198)
Piranti Lunak Pelacak Masalah
Domain lan Hosting (66)
Pembangun Situs Web Gampang (138)
Piranti lunak Pembangun Situs Web Gratis
Seret Lan Selehake Software Pembangun Situs Web
Solusi eCommerce (425)
Software Pangembang Situs Web eCommerce
Piranti Lunak Kréta Blanja eCommerce
Ganti Data Elektronik (EDI) (21)
Firewall (21)
IaaS (31)
Manajemen Identitas & Akses (108)
Internet of Things (IoT) (62)
iPaaS (36)
Manajemen Ganti IT (14)
Manajemen TI (182)
Manajemen Layanan IT (ITSM) (78)
Modernisasi Warisan (16)
Lokalisasi (25)
Sinau Mesin (120)
Panyedhiya Layanan Ngatur (MSP) (63)
Pasar (100)
Perangkat Lunak Tengah (28)
Manajemen Piranti Ponsel (MDM) (29)
Mockup & Prototyping (29)
Manajemen Jaringan (83)
Pemantauan Jaringan (36)
Manajemen Tembung Sandi (44)
Platform minangka Layanan (PaaS) (158)
Kréta Blanja (61)
SIEM (11)
Single Sign On (SSO) (25)
Panelusuran Situs & Formulir Web (54)
Manajemen Lengganan (80)
Administrasi Sistem (47)
Tes (113)
UI & UX (92)
Ruang Data Virtual (6)
Infrastruktur Desktop Virtual (VDI) (14)
Virtualisasi (30)
VPN (26)
Marketing
Pariwara & Afiliasi (199)
Piranti Lunak Pelacakan Afiliasi
Manajemen Merek (153)
Kampanye & Target (272)
Piranti Lunak Perencanaan Pemasaran
Pemasaran Konten (292)
Tandha Digital (67)
Pemasaran Email (331)
Piranti Lunak Newsletter Email
Piranti Lunak Outreach Email
Piranti Lunak Pemicu & Otomatisasi kanggo Email Marketing
Layanan SMTP
Piranti Lunak Data Email
Piranti Lunak Pemasaran Email Gratis
Pemasaran Influencer (39)
Analytics Marketing (313)
Otomatisasi Pemasaran (474)
Piranti Lunak Otomatisasi Pemasaran Kanggo Bisnis Cilik
Piranti Lunak Otomatisasi Pemasaran Gratis
PR & menjangkau (63)
Pemasaran Rujukan (51)
Manajemen Reputasi (95)
SEO & SEM (186)
Piranti Lunak Pelacakan SEO
Piranti Lunak SEO Gratis
Pemasaran SMS (89)
Media Sosial (322)
Piranti Lunak Penjadwal Media Sosial
Piranti Lunak ngawasi Media Sosial
Piranti Lunak Hacking Wutah Media Sosial
Piranti Lunak Manajemen Media Sosial
aneka
Liyane (98)
Keberlanjutan (16)

Manajemen Operasi
Cara Lincah & Liyane (104)
Piranti Lunak Chart Gantt
Manajemen Proyek Agile (126)
Pelacakan Aset (76)
Manajemen Penghargaan (10)
Manajemen Bisnis (277)
Piranti Lunak Manajemen Bisnis Cilik
Manajemen Proses Bisnis (BPM) (167)
Piranti lunak Pemodelan Proses Bisnis
CAFM (11)
Manajemen Proyek Kreatif (133)
EHS (29)
Manajemen Energi (5)
Sewa Peralatan (19)
ERP (89)
Perangkat Lunak Perencanaan Sumber Daya Perusahaan (ERP) kanggo Manufaktur
Manajemen Acara (159)
Piranti Lunak Manajemen Acara kanggo Non-bathi
Piranti Lunak Manajemen Acara Gratis
Manajemen Fasilitas (61)
Manajemen Pelayanan Lapangan (FSM) (179)
Piranti Lunak Kiriman Layanan Lapangan
Piranti Lunak Manajemen Layanan Lapangan kanggo Usaha Kecil
Piranti Lunak Penjadwal Layanan Lapangan
Manajemen Aset Tetep (27)
Manajemen Armada (78)
Piranti Lunak Manajemen Fleet Gratis
Governance, Risk & Compliance (GRC) (123)
Piranti Lunak Kepatuhan HIPAA
Manajemen Kelompok (26)
Asosiasi Pemilik Omah (HOA) (7)
Manajemen Inventori (258)
Piranti Lunak Manajemen Inventaris kanggo Eceran
Piranti Lunak Pelacakan Inventori
Piranti Lunak Manajemen Inventarisasi kanggo Bisnis Cilik
Manajemen Proyek IT (95)
Kanban (105)
Manajemen Lisensi (13)
Manajemen Pesenan (134)
Manajemen Kebijakan (6)
Pengadaan (81)
Manajemen Informasi Produk (PIM) (58)
Manajemen Siklus Produk (PLM) (24)
Manajemen Produk (92)
Piranti Lunak Roadmap Produk
Otomatisasi Layanan Profesional (PSA) (69)
Manajemen Proyek (404)
Piranti Lunak Manajemen Proyek Konstruksi
Piranti Lunak Manajemen Proyek On-premis
Manajemen Portofolio Proyek (105)
Manajemen Sumber Daya Proyek (120)
Penjadwal Proyek (162)
Alur Kerja Proyek (32)
Otomatisasi Proses Robotik (RPA) (14)
Manajemen Spa (31)
Perencanaan Strategis (22)
Manajemen Rantai Pasokan (172)
Manajemen Tugas (272)
Manajemen Wektu (162)
Manajemen Alat (22)
Gudang & Pengiriman (111)
Otomatisasi Alur Kerja (25)
Manajemen Alur Kerja (150)
Pesenan kerja (41)
Personal
Tanggalan & Notebook (29)
Manajemen Gol (31)
Piranti Produktivitas (244)

Sales
Konfigurasi Kutipan Harga (CPQ) (39)
Kontrak & eSigning (81)
Manajemen Kontrak (94)
Ramalan & Skor Utama (42)
Jupuk timbal (98)
Generasi Utama (246)
Manajemen Pimpinan (176)
Titik Penjualan (POS) (161)
Piranti Lunak kanggo Dagang (POS) kanggo Eceran
Manajemen Proposal (41)
Enablement Sales (31)
Pasukan Sales & Komisi (30)
Manajemen Penjualan (296)
Kutipan Penjualan (43)

 

Akuntansi & Keuangan SoftwareAkuntansi & Keuangan
Bisnis bisa ngirit wektu lan dhuwit ing manajemen akuntansi lan keuangan kanthi nggunakake produk sing cocog saka kategori iki. Ana produk dhasar kanggo bookkeeping entri siji. Utawa, sampeyan bisa milih sistem entri dobel sing mbantu njaga buku tuku lan tuku utawa nglacak transaksi finansial. Produk sing luwih maju asring nduweni kemampuan nindakake petungan pajak, nggawe lan ngirim invoice, ngasilake laporan finansial, ngolah gaji, lan kanthi otomatis ngirim pangeling kanggo mbayar. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan produk ing kategori iki ing pandhuan piranti lunak akuntansi & keuangan.

Piranti Lunak Analitik & IntelijenAnalitik & Intelijen
Produk piranti lunak ing kategori iki mbantu ngowahi data bisnis mentah dadi informasi sing migunani sing asring mbantu nggawe keputusan adhedhasar data. Jinis piranti lunak analitik beda kanggo macem-macem kabutuhan. Contone, piranti lunak analytics pelanggan mbantu ngidentifikasi masalah umum babagan layanan pelanggan. Analitik pemasaran, ing tangan liyane, bisa mbantu mbandhingake asil kampanye pemasaran lan ngerteni teknik pemasaran sing paling cocog kanggo bisnis sampeyan. Kabeh iki pungkasane mbantu sampeyan njupuk keputusan bisnis sing luwih lengkap. Yen sampeyan ora yakin produk sing bakal dipilih utawa cara milih, coba waca pandhuan piranti lunak analitik & intelijen.

Kolaborasi Piranti Lunak Kolaborasi
Umume bisnis saiki duwe tenaga kerja seluler, mula panjaluk piranti lunak kolaborasi sing mbantu tim jarak jauh bisa kerja bareng kanthi luwih efisien ora nate kuwat banget. Produk ing kategori iki ndadekake komunikasi nyata-nyata, nyimpen lan nuduhake dokumen, manajemen tugas, lan manajemen alur kerja. Sampeyan uga bakal nemokake produk sing dirancang khusus kanggo nggampangake kolaborasi proyek, manajemen ilmu, manajemen ide, lan olahpesen cepet. Piranti kolaborasi kabeh tujuan sing kasedhiya uga kasedhiya. Sampeyan kudu milih produk gumantung saka ukuran organisasi lan kabutuhan kolaborasi. Contone, perusahaan gedhe kanthi atusan karyawan sing makarya saka macem-macem lokasi bisa uga butuh produk sing bisa nemokake obrolan lawas kanthi luwih gampang. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan kategori piranti lunak iki saka pandhuan piranti lunak kolaborasi.

Piranti Lunak Komunikasi Komunikasi
Produk ing kategori iki dirancang kanggo mbantu komunikasi antara tim, kolega, klien, lan manajemen. Jinis piranti lunak iki mbantu nyambungake macem-macem komputer utawa piranti seluler saka jarak jauh, saengga pangguna bisa ijolan pesen utawa file kanthi macem-macem format, kalebu format teks, audio lan video. Ing kategori iki, sampeyan bakal nemokake macem-macem solusi piranti lunak email, program presentasi, solusi VoIP, lsp. Produk sing cocog kanggo konferensi web, obrolan video, lan komunikasi internal uga kasedhiya. Pandhuan piranti lunak komunikasi nyedhiyakake luwih rinci babagan produk ing kategori iki.

Layanan Pelanggan & Piranti Lunak CRMLayanan Pelanggan & CRM
Produk ing kategori iki mbantu nglumpukake lan ngatur data pelanggan lan tetep ing sak panggonan, supaya sampeyan bisa duwe tampilan 360 derajat kanggo para pelanggan - sing pungkasane mbantu sampeyan ningkatake kepuasan pelanggan, nggawe lan njaga hubungan jangka panjang karo pelanggan. Produk sing beda-beda fokus ing macem-macem aspek layanan pelanggan lan CRM, kayata, dhukungan lan meja pitulung, manajemen umpan balik, manajemen wilayah penjualan, lan otomatisasi tenaga penjualan. Piranti lunak CRM sing luwih maju nduweni kemampuan nganalisis data pelanggan lan mbantu sampeyan entuk wawasan babagan prilaku pelanggan. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan kategori piranti lunak iki, sampeyan bisa bukak pandhuan layanan pelanggan & CRM.

Desain & Perangkat Lunak MultimediaDesain & Multimedia
Kanthi pemasar ing saindenging jagad shiftfokus ing konten visual, desain lan solusi multimedia saiki dikarepake banget. Piranti lunak jinis iki mbantu sampeyan nggawe, nyunting lan ngatur gambar, video, logo, gambar latar mburi lan infografis. Ing kategori iki, sampeyan bakal nemokake macem-macem produk sing fokus ing macem-macem area desain lan multimedia, kayata, desain grafis, desain logo, nyunting video, lan nyunting gambar. Yen sampeyan arep tuku produk saka kategori iki, pandhuan piranti lunak desain & multimedia bakal mbantu sampeyan nggawe keputusan sing tepat.

Piranti Lunak Pendidikan & SinauPendidikan & Sinau
Umume produk ing kategori iki bertujuan supaya organisasi bisa tugas ngirim, nglacak, nglaporake utawa ngatur program latihan online. Sampeyan uga bakal nemokake piranti lunak pendhidhikan & sinau sing ngidini sampeyan ngrancang, ngembangake, milih lan netepake kursus pelatihan sampeyan dhewe. Sawetara produk mbantu sampeyan sinau ngode, dene liyane dirancang kanggo mbantu para pamula nyedhiyakake pelatihan karyawan. Sampeyan bisa uga entuk akses gratis menyang sawetara platform pendhidhikan. Kanggo sinau luwih lengkap babagan cara mbandhingake lan milih piranti lunak saka kategori iki, coba waca pandhuan piranti lunak pendhidhikan & sinau.

Piranti Lunak Sumber Daya Manusia Sumber Daya Manusia
Kategori iki kalebu produk sing mbantu ngotomatisasi tugas SDM organisasi, kayata, nyimpen data karyawan, mbukak gaji, ngatur program entuk manfaat, lan nganakake kajian kinerja. Kita wis nyathet produk ing subkategori sing beda-beda, dadi sampeyan bisa cepet fokus karo produk ing wilayah sing bener. Nanging, solusi sing beda-beda miturut subkategori bisa uga duwe cara sing beda kanggo ngrampungake masalah sing padha, lan fitur bisa beda-beda. Dadi sampeyan kudu mbandhingake lan milih kanthi wicaksana. Sampeyan bisa maca pandhuan piranti lunak sumber daya manungsa kanggo rincian liyane babagan saben subkategori.

Piranti Lunak Khusus IndustriIndustri Khusus
Ing kategori iki, sampeyan bakal nemokake solusi sing cocog karo kabutuhan industri niche sampeyan. Contone, produk sing dirancang khusus kanggo industri kesehatan asring mbantu ngatur jadwal janjian. Sawetara produk malah menehi kabar nalika pasien mriksa utawa mriksa. Sampeyan bakal nemokake solusi khusus industri kanggo sawetara sektor, kalebu akademi & pendhidhikan, hiburan & media, lelungan & pariwisata, lan konstruksi. Kanggo entuk ringkesan kabeh subkategori, sampeyan bisa maca pandhuan piranti lunak khusus industri.

IT & Security SoftwareIT & Security
Produk ing kategori iki mbantu bisnis ngatasi tugas sing gegandhengan karo IT, kalebu pangembangan situs web, pangembangan aplikasi, hosting, manajemen tembung sandhi, lan manajemen langganan. Sampeyan bakal nemokake solusi sing mbantu ningkatake komunikasi, manajemen data, penjualan lan efisiensi pemasaran. Sawetara produk piranti lunak IT & keamanan dilengkapi fitur sing mbantu ngidentifikasi, nyegah, lan nglindhungi serangan angkoro utawa paling ora matesi karusakan saka serangan kasebut. Kasedhiya macem-macem aplikasi, kanthi masing-masing fokus ing macem-macem aspek IT & Keamanan. Sampeyan bisa maca pandhuan piranti lunak IT & Keamanan kanggo sinau luwih lengkap babagan kabeh pilihan sing kasedhiya.

Piranti Lunak PemasaranMarketing
Produk kasebut mbantu ngrancang lan nglakokake kampanye pemasaran lan ngotomatisasi tugas pemasaran tartamtu, kayata, generasi timbal, pemasaran email, manajemen media sosial, lan optimalisasi mesin telusuran. Produk sing tepat ngidini sampeyan ngenali lan melu calon pelanggan, nambah lan njaga hubungan karo dheweke, lan mriksa asil kampanye pemasaran sampeyan. Fitur utama sing kudu digoleki kalebu integrasi CRM, kemampuan nulis biji timbal, pamisahan pelanggan, lan kaprigelan kanggo nggayuh timah utawa nglakokake kampanye email sing dituju. Kanggo sinau luwih lengkap babagan macem-macem jinis piranti lunak pemasaran, sampeyan bisa maca pandhuan piranti lunak pemasaran.

Piranti Lunak Macem-macem
Kategori iki ngemot produk sing ora cocog karo kategori piranti lunak konvensional. Yen sampeyan nggoleki produk sing unik utawa ora umum, sampeyan bisa nemokake ing kene. Waca pandhuan piranti lunak macem-macem kanggo informasi lengkap babagan produk ing kategori iki.

Piranti Lunak Manajemen Operasi Manajemen Manajemen
Piranti lunak manajemen operasi ngotomatisasi fungsi bisnis tartamtu kanggo mbantu nambah cara organisasi ngasilake, ngirim, lan masarakake produk utawa jasa. Iki tegese piranti lunak manajemen operasi sing bener mbantu ngrancang lan nglakokake proses bisnis kanthi luwih efisien. Produk sing beda ing kategori iki fokus ing macem-macem bidang manajemen operasi, kalebu manajemen proyek, manajemen tugas, manajemen pesanan, lan manajemen acara. Sampeyan uga bakal nemokake piranti lunak sing luwih cocog kanggo industri tartamtu. Yen sampeyan ora yakin produk sing bakal dipilih, waca pandhuan piranti lunak manajemen operasi.

Piranti Lunak PribadiPersonal
Jinis piranti lunak iki ditujokake kanggo mbantu para individu supaya bisa luwih efisien. Contone, sawetara solusi bisa mbantu sampeyan nemtokake target, nglacak wektu sing dibutuhake kanggo ngrampungake proyek, ngawasi kemajuan, utawa ngerteni carane sampeyan nglampahi wektu ing komputer. Sampeyan uga bakal nemokake piranti lunak sing mbantu nambah produktivitas. Contone, yen sampeyan nulis, sampeyan bisa uga golek solusi sing otomatis menehi tandha kesalahan gramatikal utawa menehi saran kosa kata. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan produk ing kategori iki, sampeyan bisa maca pandhuan piranti lunak pribadi.

Piranti Lunak Penjualan
Produk ing kategori iki dirancang kanggo mbantu organisasi supaya bisa target target adol. Piranti lunak penjualan asring nulungi tugas ngembangake tenaga penjualan, ngatur operasi sales, ngrancang lan nglakokake strategi sales. Manajer penjualan nggunakake produk kasebut kanggo entuk wawasan babagan indikator kinerja utama lan nyetel target target penjualan. Sampeyan bakal nemokake solusi piranti lunak sales sing fokus ing generasi timbal, manajemen timbal, lan ramalan penjualan. Sampeyan kudu milih produk gumantung saka ukuran tim sales, target penjualan perusahaan lan area fokus. Maca pandhuan piranti lunak sales bakal mbantu sampeyan milih produk sing cocog kanggo perusahaan sampeyan.

Kebanjiran? Gratis Nganggo Wektu Liyane

Makarya karo jaringan profesional independen sing paling gedhe lan rampungake, saka owah-owahan cepet nganti transformasi gedhe.

Pangembangan & IT • Desain & Kreatif • Penjualan & Pemasaran • Nulis & Terjemahan • Dhukungan Admin & Pelanggan • Keuangan & Akuntansi

4.9 / 5

Dirating dening klien 4.9 / 5 

Rega wiwit $5.00/hr