Jelajahi.
Temokake.
Baleni.

Piranti lunak, layanan lan sumber daya sing disetujoni pakar industri

Rating

Panggunaan antarmuka
4.9 / 5
Fitur kalebu
5 / 5
Apps & integrasi
4.7 / 5

kategori

Layanan Pelanggan & CRM, Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM)

Paling cocog kanggo

Bisnis cilik

Perusahaan Mid-Size

Perusahaan Gedhe

Freelancer

Reregan

Rating

Panggunaan antarmuka
4.7 / 5
Fitur kalebu
4.8 / 5
Apps & integrasi
4.8 / 5

kategori

Kolaborasi, Manajemen Proyek

Paling cocog kanggo

Bisnis cilik

Perusahaan Mid-Size

Perusahaan Gedhe

Freelancer

Panganggone pribadi

Reregan

Rating

Panggunaan antarmuka
4.6 / 5
Fitur kalebu
4.5 / 5
Apps & integrasi
4.5 / 5

kategori

Komunikasi, Manajemen Media Sosial

Paling cocog kanggo

Bisnis cilik

Perusahaan Mid-Size

Perusahaan Gedhe

Freelancer

Panganggone pribadi

Reregan

Rating

Panggunaan antarmuka
4.6 / 5
Fitur kalebu
4.2 / 5
Apps & integrasi
4.4 / 5

kategori

Komunikasi, Video Editing

Paling cocog kanggo

Bisnis cilik

Perusahaan Mid-Size

Perusahaan Gedhe

Freelancer

Panganggone pribadi

Reregan

Rating

Panggunaan antarmuka
4.6 / 5
Fitur kalebu
4.8 / 5
Apps & integrasi
4.5 / 5

kategori

IT & Keamanan, Manajemen Sandi

Paling cocog kanggo

Bisnis cilik

Perusahaan Mid-Size

Perusahaan Gedhe

Freelancer

Panganggone pribadi

Reregan

Jelajahi. Golek. mbaleni.

kategori

Software

Jelajahi piranti lunak kanggo saben kabutuhan bisnis

Human Resources

Layanan Pelanggan & CRM

Marketing

Accounting

Komunikasi

Yen aku takon karo wong apa sing dikarepake, mesthine jaran bakal luwih cepet.
Produktivitas ora tau kacilakan. Iku tansah asil saka prasetya kanggo kaunggulan, planning cerdas, lan gaweyan fokus.
Yen sampeyan nglampahi kakehan wektu kanggo mikir babagan, sampeyan ora bakal bisa rampung.
Iku ora ngerti apa sing kudu dilakoni, iku nindakake apa sing sampeyan ngerti.
Kasuksesan asring digayuh dening wong-wong sing ora ngerti yen kegagalan iku mesthine.
Kesederhanaan dadi rong langkah: ngenali sing penting, ngilangi liyane.
Sampeyan bisa nindakake apa wae, nanging ora kabeh.
Cara kanggo miwiti yaiku mandhiri lan miwiti nindakake.
Rega bener apa wae sing sampeyan lakoni yaiku jumlah wektu sing sampeyan ijol-ijolan.
Kuncine ora kanggo prioritas apa sing ana ing jadwal sampeyan, nanging gawe jadwal prioritas sampeyan.
Tujuanku ora luwih akeh, nanging luwih sithik.
Integritas sing sejati yaiku nindakake perkara sing bener, ngerti yen ora ana sing ngerti apa sampeyan nindakake utawa ora.

Temokake piranti lunak populer

SELAMAT SABTU :)

Marketplace

Freelancer

Professional freelancer layanan ing pucuk driji

  • Sing paling apik kanggo saben anggaran
    Temokake layanan berkualitas ing saben titik rega. Ora ana tarif saben jam, mung rega adhedhasar proyek.
  • Karya kualitas rampung kanthi cepet
    Temokake sisih tengen freelancer kanggo miwiti nggarap proyek sampeyan sajrone sawetara menit.
  • Pembayaran sing dilindhungi, saben wektu
    Tansah ngerti apa sing bakal dibayar ing ngarep. Pembayaran sampeyan ora dirilis nganti sampeyan nyetujoni karya kasebut.
  • operator 24 / 7
    Pitakonan? Entuk dhukungan saben jam kanggo mbantu kapan wae, ing ngendi wae.

Software & Services Reviews

reviews

Piranti Lunak & Layanan

Juni 24, 2022

Meta pengin lanskap virtual muni kaya urip nyata

Meta and a group of researchers from the University of Texas at Austin (UT Austin) are working on bringing realistic audio to the metaverse. As Kristen Garuman, Research Director at Meta AI, explains (opens in new tab), there’s more to augmented and virtual reality (AR and VR, respectively) than...
Juni 24, 2022

Mars probe mlaku Windows 98 nampa nganyari piranti lunak sawise rong puluh taun

Patch management for the latest versions of Windows might the concern of most of us located here on Earth, but meanwhile, the European Space Agency’s (ESA) Mars Express spacecraft has received the first update to its Window 98-based system in 19 years. The mission was first launched to discover...
Juni 24, 2022

LG's unique new Dolby Atmos soundbar is now on sale

It was one of the most talked about pieces of new tech at this year’s CES, and now home cinema fanatics can get to hear what all the fuss was all about for themselves, with LG’s ground-breaking new Dolby Atmos soundbar system now available to buy. The new S95QR sound...
Juni 24, 2022

Gosip AirPods Pro 2 paling anyar babagan kasus kasebut

It's no secret that the anticipated AirPods Pro 2 Bluetooth earbuds will look almost exactly like the current version, but, according to a new leak, the same might not be said for the charging case. Not only will it get relatively subtle design updates, but some impressive new audio...
Juni 24, 2022

Dongle sing pinter iki nyegah panyerang nyusup port HDMI sampeyan

A new dongle has been developed to prevent cybercriminals from using HDMI ports as means of compromising target endpoints (opens in new tab). The so-called HDMI Firewall blocks all communication going in and out of the HDMI port that is not directly related to audio or video. Each HDMI...
Juni 24, 2022

Intel Raptor Lake wis 20% luwih cepet tinimbang Alder Lake ing pathokan sing bocor

A newly leaked benchmark may have revealed that the Intel Raptor Lake Core i9-13900K could be 20% percent faster than the Alder Lake Core i9-12900K in multi-threading. This benchmark leak, which comes from Expressview and reported on by Wccftech, was revealed just after the i9-13900K was allegedly spotted in...
reviews

keamanan

Juni 24, 2022

Penawaran Hostinger: Entuk situs web lan SSL kanthi rega $2.99 ​​saben wulan

If you're looking to build your own website, we have seen a few deals crop up this last week. First was the Duda deal for $33/month for up to four websites. But if you need just one, we'd like to recommend another great deal: Hostinger. Right now, for only...
Juni 24, 2022

Tawaran TV Perdana Dina 2022 paling apik

You can take advantage of some great discounts on TVs from Samsung, TCL, and LG. What's the best early Prime Day TV deal? Our pick is the 55-inch Amazon Fire TV Omni Series. Prime members can save over $250, and get an excellent 4K TV with Alexa built-in and...
Juni 24, 2022

Kamera keamanan Arlo Pro 4 saiki nganti $90

If you're like me and have been experiencing the dreaded porch pirates in your neighborhood, a camera can help deter unwanted visitors from stealing your packages. With cameras usually costing a pretty penny, it's refreshing to see the Arlo camera set on sale for up to $90 off. In...
Juni 24, 2022

Brazil ndeleng wutah ing panggunaan Internet ing deso

The proportion of Internet users in rural areas grew in Brazil compared to the period before the pandemic, but fast connections and computers are still lacking, according to a new survey published by the Brazilian Internet Steering Committee (CGI.br). Conducted by the Regional Center for Studies for the Development...

Elektronika: Tinjauan Tes Lab

reviews

laptop

Juni 24, 2022

Panasonic Toughbook 40 Review | PCMag

Ordinary notebooks may face a bit of turbulence in the overhead bin, but rugged laptops are carried into harm's way by first responders and combat troops. They're designed to be dropped onto rocks and used in freezing rain, to shrug off abuse that would pulverize your average MacBook or...
Juni 22, 2022

Apple MacBook Pro 13-Inci (2022, M2) Review

Lompatan 2022 saka MacBook Pro 13-inci (wiwit $ 1,299, $ 1,899 minangka dites) nggawa kesepakatan silikon gedhe kanggo pangguna daya menyang MacBook sing kuat: Iki minangka sing pertama tekan pasar nganggo prosesor M2 anyar Apple. Ing mode Apple klasik, iki minangka laptop sing apik banget lan bisa ...
Juni 19, 2022

Dell XPS 15 OLED (9520) Review

Model paling anyar sing dilengkapi OLED saka Dell XPS 15 (versi 9520, sing diwiwiti saka $ 1,449; $ 2,299 minangka dites) gabung karo garis dawa saka laptop unggulan perusahaan lan nuduhake negara seni ing sistem panggantos desktop. Bersenjata karo prosesor Intel Generasi kaping 12 paling anyar, grafis Nvidia GeForce RTX, lan ...
Juni 16, 2022

Dell XPS 17 (9720) Review

Laptop XPS unggulan Dell asring pengunjung ing bangku uji coba, lan giliran XPS 17 kanggo nganyari 2022. Model XPS 17 anyar 9720 (wiwit $ 1,849; $ 3,049 minangka dites) meh padha karo edisi taun kepungkur, nanging nggawa prosesor Intel "Alder Lake" Generasi kaping 12 menyang ...
Juni 16, 2022

CrowPi L Nguripake Raspberry Pi Dadi Laptop kanthi rega $239

Elecrow nawakake kanggo ngowahi Raspberry Pi 4 sampeyan dadi laptop kanthi rega luwih saka $200. Kit laptop Raspberry Pi wis pirang-pirang taun, karo Elecrow sadurunge nawakake CrowPi lan luwih anyar kit laptop CrowPi2 liwat crowdfunding. Minangka Liliputing laporan(Opens in a new window), saiki...
Juni 14, 2022

Tawaran Laptop Pra-Prime Day 2022 Paling apik

Yen sampeyan wis ngenteni njupuk laptop anyar, Prime Day minangka wektu sing apik kanggo ngirit sawetara dolar. Nganti saiki, Amazon mung ngonfirmasi manawa adol tahunan bakal ditindakake ing wulan Juli, nanging kita siyap kanthi nelusuri diskon ing mesin Dell, Lenovo, Acer, lan Alienware ...
reviews

Mobile Phones

Desember 30, 2021

Virtual 'Museum Ponsel' Diluncurake Kanthi Telpon Aneh

Aku wis ndeleng sawetara telpon alam bébas ing dina. Lipstik telpon. Telpon dandanan. Telpon sing katon kaya Shrek. Saiki kabeh telpon paling aneh ing sajarah teka bebarengan ing Museum Ponsel sing nggumunake, pameran virtual saka tim sing dipimpin dening analis Ben Wood, sing nyedhiyakake luwih saka 2,000 telpon ...
Desember 30, 2021

Apa Dina Rencana Ponsel $10 Dinomer?

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan industri seluler ing AS yaiku akeh operator virtual sing murah banget. Perusahaan kaya Tello, Ting, lan US Mobile (kabeh ditampilake ing crita kita babagan rencana ponsel murah sing paling apik) ngirim rencana obrolan-lan-teks kurang saka $10, lan rencana data ora ...
Desember 29, 2021

Telpon Paling Apik kanggo Lansia ing taun 2022

Saben uwong kudu disambungake. Wong tuwa, sing bisa diisolasi saka kulawargane utawa duwe kabutuhan kesehatan khusus, ora kudu ditinggalake. Industri smartphone, umume, ora mikir babagan kabutuhan tartamtu saka pasar senior, nanging yen sampeyan nggatekake sampeyan bisa nemokake operator lan telpon ...
Desember 29, 2021

AirTag vs. Tile: Tracker Bluetooth Apa Sampeyan Kudu Pilih?

Yen sampeyan lagi blanja kanggo tracker Bluetooth ing mangsa liburan iki, sampeyan bisa uga milih antarane AirTag lan Tile. Apple biso dibantah popularized kategori karo AirTag, nanging Tile (sing mung dituku dening perusahaan software nelusuri kulawarga Life360) wis ing game luwih suwe lan wis ...
reviews

Smart Home

Desember 29, 2021

Sinope TH1123WF Smart Wi-Fi Thermostat Review

Kita wis dideleng akeh termostat voltase kurang kanggo gas- lan sistem dadi panas lenga, nanging Sinope TH1123WF ($114.95) punika line voltase termostat pinter istimewa kanggo sistem pemanas listrik. Ngidini sampeyan ngontrol pemanasan omah nggunakake telpon, utawa nganggo swara liwat Alexa, Asisten Google, utawa swara Siri ...
Desember 29, 2021

Vakum Robot Paling Apik kanggo Rambut Kewan

Kita kabeh tresna pets kita, nanging shedding bisa dadi pain utama. Yen sampeyan duwe kucing utawa asu sing godhong wulu ing saindhenging omah, sampeyan bisa uga pengin nimbang nandur modal ing vakum robot sing bisa njupuk sawetara tugas reresik saka piring. Ora ana kekurangan model ...
Desember 29, 2021

Robot Mops paling apik kanggo 2022

Ora ana sing seneng ngepel. Saka ember sing kebak banyu reged, nganti serat pel sing ora resik (lan reged), dadi tugas sing mbutuhake tenaga kerja sing mbutuhake upgrade. Untunge, robot mops ana ing kene kanggo nggawe urip luwih gampang. Sampeyan mung kudu ngisi tangki, pencet wiwitan, ...
Desember 29, 2021

Bel Video paling apik ing taun 2022

Salah sawijining cara sing gampang kanggo nglindhungi sampeyan saka nyolong properti, invasi omah, perompak serambi, lan uga pengacara sing ora dikarepake yaiku ngenali sapa sing ana ing ngarep lawang sadurunge mbukak lawang. Ketik bel lawang video, baris pertahanan pisanan kanggo sing duwe omah sing ora mung ngidini sampeyan ndeleng lan ngomong karo ...

Akuntansi & Keuangan
Akuntansi (249)
Piranti Lunak Bookkeeping Bisnis Cilik
Piranti Lunak Akuntansi kanggo Pakaryan
Piranti Lunak Akuntansi Gratis
Manajemen Praktik Akuntansi (13)
Penganggaran & Pelacakan (122)
Piranti Lunak Penganggaran Gratis
Kepatuhan (140)
Pelaporan Keuangan (167)
Deteksi Penipuan (55)
Manajemen Grant (11)
Manajemen Investasi (40)
Manajemen Pinjaman (23)
Pembayaran & Invoice (318)
Piranti lunak invoice gratis
Piranti Lunak Invoice kanggo Kontraktor & Freelancers
Software Invoice kanggo Usaha Kecil
Tuku & Blanja (96)
Piranti Lunak Nglaporake Beban Gratis
Manajemen Risiko (91)
Dagang Saham & FX (17)
Manajemen Pajeg (43)
Analytics & Intelijen
Tes A / B (67)
Analisis (510)
Piranti Lunak Analytics HR
Intelijen Ponggawa (AI) (373)
Data Gedhe (239)
Intelijen Bisnis (BI) (408)
Perangkat Lunak Intelijen Bisnis Ritel
Ekstraksi Data (48)
Tambang Data (81)
Visualisasi Data (144)
Diktat (5)
Analisis Rak Digital (8)
Data Intent (6)
Analisis Seluler (61)
Analytics Prediktif (177)
Dashboard Pelapor (289)
Rekaman Sesi (26)
Analisis Statistik (15)
Panelusuran Visual (9)
Analytics Web (116)

Kolaborasi
Manajemen Papan (20)
Model Bisnis (25)
Kalender & Jadwal (152)
Piranti Lunak Penjadwal Kanggo Restoran
Jadwal Piranti Lunak kanggo Usaha Cilik
Jadwal Piranti Lunak kanggo Konstruksi
Piranti Lunak Penjadwal Janjian Gratis
Panyimpenan Awan (109)
Manajemen Aset Digital (104)
Generasi Dokumen (35)
Manajemen Dokumen (226)
Piranti Lunak Manajemen Dokumen Hukum
Transfer & Nuduhake File (101)
Manajemen Gagasan (76)
Pesen & Ngobrol Instan (126)
Manajemen Pangetahuan (110)
Mindmapping (11)
Bukti Online (14)
Kolaborasi Proyek (286)
Spreadsheet (15)
Webinar (33)
Komunikasi
Dialer Otomatis (26)
Manajemen Pusat Panggilan (70)
Software Call Center kanggo Usaha Cilik
Lacak telpon (14)
Email (116)
Jaringan Karyawan (14)
Layanan Faks (7)
Komunikasi Internal (176)
Software Komunikasi Internal Bisnis Cilik
Intranet (34)
Rapat (48)
Ponsel (71)
Presentasi (50)
Telpon (79)
Komunikasi Bersama (88)
Konferensi Video (91)
Piranti Lunak Konferensi Video Gratis
VoIP (94)
Piranti Lunak VoIP Gratis
Layanan Pelanggan & CRM
Sistem Janjian (99)
Manajemen Pusat Kontak (86)
CRM (554)
CRM entheng
CRM Pangguna Tunggal
CRM lengkap
CRM kanggo Usaha Cilik
CRM kanggo Real Estate
Piranti Lunak CRM Gratis
Piranti Lunak CRM kanggo Penjualan
Piranti lunak CRM open-source
CRM Dibangun kanggo GSuite
Obrolan Pelanggan (163)
Piranti Lunak Ngobrol Langsung Gratis
Platform Data Pelanggan (37)
Keterlibatan Pelanggan (326)
Piranti Lunak Sukses Pelanggan
Pengalaman Pelanggan (261)
Layanan Pelanggan (237)
Piranti lunak Layanan Pelanggan kanggo Usaha Cilik
Manajemen Umpan Balik (141)
Gamifikasi (47)
Kasetyan & Keanggotaan (85)
Software Keanggotaan Kanggo Asosiasi
CRM hipotek (12)
Dhukungan Remote (46)
Reservasi & Pesenan Online (108)
Dhukungan & Bantuan (162)
Survei & Poling (114)
Piranti Lunak Survei Gratis
Meja Tiket & Bantuan (87)
Manajemen Pengunjung (49)
Desain & Multimedia
Pencetakan 3D (9)
Produksi & Manajemen Konten (97)
Desain Grafis (118)
Piranti Lunak Desain Grafis Gratis
Pengeditan Gambar (66)
Piranti Lunak Editing Gambar Gratis
Gambar / Grafik (30)
Sistem Perpustakaan (18)
Desain Logo (30)
Piranti Lunak Desain Logo Gratis
File Simpenan Media (26)
Ngedit Video & 3D (75)
Ngedit Video Gratis Lan Piranti Lunak 3D
Kasunyatan Virtual (12)
Pendhidhikan & Sinau
Piranti Ngarang (57)
Sistem Manajemen Pembelajaran (LMS) (217)
Piranti Lunak Pelatihan Perusahaan
Toko Rekam Sinau (LRS) (13)
Sinau Kode (14)
MOOCs & Umum (27)
Manajemen Sekolah (52)
Wiwitan / Bisnis (79)
Human Resources
Umpan Balik 360 Derajat (74)
Manajemen Ketidakhadiran & Ninggalake (138)
Piranti Lunak Manajemen Ketiadaan Gratis
Pelacakan Pelamar (ATS) (144)
Piranti Lunak Pelacak Pelamar Gratis
Pelacak Kehadiran & Jam Wektu (208)
Piranti Lunak Pelacak Wektu Gratis
Software nelusuri wektu kanggo Freelancers
Manajemen Mupangat (76)
Manajemen Kompensasi (38)
Advokasi Karyawan (10)
Keterlibatan Karyawan (122)
Monitoring Karyawan (184)
Piranti Lunak Produktivitas Karyawan
Kesehatan Karyawan (79)
Manajemen lepas (11)
Penjadwal HR (113)
Piranti Lunak Penjadwal Gratis
Sumber Daya Manusia (SDM) (410)
Piranti Lunak HR kanggo Bisnis Cilik
Manajemen Properti Intelektual (6)
Grafik Organ (19)
Manajemen Gaji (149)
Software Payroll Kanggo Bisnis Cilik
Kinerja & Penilaian (140)
Piranti Lunak Penilai Kinerja Kanggo Bisnis Cilik
Rekrutmen & Aplikasi (203)
Recruiting Software Kanggo Usaha Cilik
Tes Rekrutmen (59)
Latihan lan Onboarding (204)
Piranti Lunak Onboarding Gratis
Wawancara Video (53)
Manajemen Tenaga Kerja (307)
Piranti Lunak Manajemen Tenaga Kerja Mobile
Piranti Lunak Manajemen Tenaga Kerja Kanggo Pusat Panggilan
Khusus Industri
Akademik & Pendidikan (166)
Arsitektur (19)
CAD & CAE (27)
Ganja (26)
Dealer Mobil (7)
Perawatan Anak (16)
Manajemen Greja (10)
Nyoba Klinis (17)
CMMS (42)
Konstruksi (112)
Perkiraan Konstruksi (12)
Piranti Lunak Ngira Konstruksi
Manajemen Real Estate Perusahaan (CREM) (28)
Gigi (15)
Manajemen Donor (18)
Rekaman Medis Elektronik (58)
Hiburan & Media (52)
Manajemen Farm (4)
Layanan Keuangan (184)
Fitness & Kesehatan (70)
Piranti Lunak Manajemen Gym
Piranti Lunak Latihan Pribadi
Panganan & Minuman (64)
Sistem Informasi Geografis (GIS) (11)
Perawatan Kesehatan (191)
Piranti Lunak Terapis
Manajemen Hotel (79)
Software Reservasi kanggo Hotel
Asuransi (44)
Piranti Lunak Asuransi Kanggo Agen
Manajemen Perhiasan (7)
Hukum (108)
Piranti Lunak Manajemen Praktek Hukum
Piranti Lunak Legal Kanggo Manajemen Kasus
Logistik (141)
Manufaktur & Teknik (94)
Tagihan Medis (33)
Nirlaba & Relawan (63)
Piranti Lunak Ngumpulake Dana Nonprofit
Nutrisi (9)
Minyak & Gas (27)
Industri liyane (34)
Kontrol Hama (3)
Farmasi (30)
Manajemen Properti (96)
Piranti Lunak Manajemen Properti Sewa
Sektor Publik (17)
Nerbitake (40)
Real Estate (121)
Manajemen Restoran (101)
Piranti Lunak Manajemen Inventaris kanggo Restoran
Restoran POS (53)
Eceran (148)
Piranti Lunak Eceran Kanggo Usaha Cilik
Manajemen Keamanan (51)
Manajemen Salon (30)
Piranti Lunak Pesenan Salon
Surya (10)
Piranti Lunak Desain & Proposal Surya
Lelungan & Pariwisata (93)
Piranti Lunak Sewa Liburan
Piranti Lunak Manajemen Plancongan
Manajemen Kedokteran Hewan (6)
IT & Keamanan
Manajemen API (67)
Pembangun Aplikasi (130)
Manajemen Siklus Aplikasi (48)
Pemantauan Kinerja Aplikasi (APM) (99)
Backend / Database (109)
Gawe serep (69)
Blockchain (44)
Blog (25)
Pelacakan Bug (38)
Klik Penipuan (12)
CMS (100)
Penyunting Kode (21)
Repositori Kode (21)
Jaringan Pengiriman Konten (CDN) (29)
Keamanan Siber & Data (332)
Pangembangan (198)
Piranti Lunak Pelacak Masalah
Domain lan Hosting (66)
Pembangun Situs Web Gampang (138)
Piranti lunak Pembangun Situs Web Gratis
Seret Lan Selehake Software Pembangun Situs Web
Solusi eCommerce (425)
Software Pangembang Situs Web eCommerce
Piranti Lunak Kréta Blanja eCommerce
Ganti Data Elektronik (EDI) (21)
Firewall (21)
IaaS (31)
Manajemen Identitas & Akses (108)
Internet of Things (IoT) (62)
iPaaS (36)
Manajemen Ganti IT (14)
Manajemen TI (182)
Manajemen Layanan IT (ITSM) (78)
Modernisasi Warisan (16)
Lokalisasi (25)
Sinau Mesin (120)
Panyedhiya Layanan Ngatur (MSP) (63)
Pasar (100)
Perangkat Lunak Tengah (28)
Manajemen Piranti Ponsel (MDM) (29)
Mockup & Prototyping (29)
Manajemen Jaringan (83)
Pemantauan Jaringan (36)
Manajemen Tembung Sandi (44)
Platform minangka Layanan (PaaS) (158)
Kréta Blanja (61)
SIEM (11)
Single Sign On (SSO) (25)
Panelusuran Situs & Formulir Web (54)
Manajemen Lengganan (80)
Administrasi Sistem (47)
Tes (113)
UI & UX (92)
Ruang Data Virtual (6)
Infrastruktur Desktop Virtual (VDI) (14)
Virtualisasi (30)
VPN (26)
Marketing
Pariwara & Afiliasi (199)
Piranti Lunak Pelacakan Afiliasi
Manajemen Merek (153)
Kampanye & Target (272)
Piranti Lunak Perencanaan Pemasaran
Pemasaran Konten (292)
Tandha Digital (67)
Pemasaran Email (331)
Piranti Lunak Newsletter Email
Piranti Lunak Outreach Email
Piranti Lunak Pemicu & Otomatisasi kanggo Email Marketing
Layanan SMTP
Piranti Lunak Data Email
Piranti Lunak Pemasaran Email Gratis
Pemasaran Influencer (39)
Analytics Marketing (313)
Otomatisasi Pemasaran (474)
Piranti Lunak Otomatisasi Pemasaran Kanggo Bisnis Cilik
Piranti Lunak Otomatisasi Pemasaran Gratis
PR & menjangkau (63)
Pemasaran Rujukan (51)
Manajemen Reputasi (95)
SEO & SEM (186)
Piranti Lunak Pelacakan SEO
Piranti Lunak SEO Gratis
Pemasaran SMS (89)
Media Sosial (322)
Piranti Lunak Penjadwal Media Sosial
Piranti Lunak ngawasi Media Sosial
Piranti Lunak Hacking Wutah Media Sosial
Piranti Lunak Manajemen Media Sosial
aneka
Liyane (98)
Keberlanjutan (16)

Manajemen Operasi
Cara Lincah & Liyane (104)
Piranti Lunak Chart Gantt
Manajemen Proyek Agile (126)
Pelacakan Aset (76)
Manajemen Penghargaan (10)
Manajemen Bisnis (277)
Piranti Lunak Manajemen Bisnis Cilik
Manajemen Proses Bisnis (BPM) (167)
Piranti lunak Pemodelan Proses Bisnis
CAFM (11)
Manajemen Proyek Kreatif (133)
EHS (29)
Manajemen Energi (5)
Sewa Peralatan (19)
ERP (89)
Perangkat Lunak Perencanaan Sumber Daya Perusahaan (ERP) kanggo Manufaktur
Manajemen Acara (159)
Piranti Lunak Manajemen Acara kanggo Non-bathi
Piranti Lunak Manajemen Acara Gratis
Manajemen Fasilitas (61)
Manajemen Pelayanan Lapangan (FSM) (179)
Piranti Lunak Kiriman Layanan Lapangan
Piranti Lunak Manajemen Layanan Lapangan kanggo Usaha Kecil
Piranti Lunak Penjadwal Layanan Lapangan
Manajemen Aset Tetep (27)
Manajemen Armada (78)
Piranti Lunak Manajemen Fleet Gratis
Governance, Risk & Compliance (GRC) (123)
Piranti Lunak Kepatuhan HIPAA
Manajemen Kelompok (26)
Asosiasi Pemilik Omah (HOA) (7)
Manajemen Inventori (258)
Piranti Lunak Manajemen Inventaris kanggo Eceran
Piranti Lunak Pelacakan Inventori
Piranti Lunak Manajemen Inventarisasi kanggo Bisnis Cilik
Manajemen Proyek IT (95)
Kanban (105)
Manajemen Lisensi (13)
Manajemen Pesenan (134)
Manajemen Kebijakan (6)
Pengadaan (81)
Manajemen Informasi Produk (PIM) (58)
Manajemen Siklus Produk (PLM) (24)
Manajemen Produk (92)
Piranti Lunak Roadmap Produk
Otomatisasi Layanan Profesional (PSA) (69)
Manajemen Proyek (404)
Piranti Lunak Manajemen Proyek Konstruksi
Piranti Lunak Manajemen Proyek On-premis
Manajemen Portofolio Proyek (105)
Manajemen Sumber Daya Proyek (120)
Penjadwal Proyek (162)
Alur Kerja Proyek (32)
Otomatisasi Proses Robotik (RPA) (14)
Manajemen Spa (31)
Perencanaan Strategis (22)
Manajemen Rantai Pasokan (172)
Manajemen Tugas (272)
Manajemen Wektu (162)
Manajemen Alat (22)
Gudang & Pengiriman (111)
Otomatisasi Alur Kerja (25)
Manajemen Alur Kerja (150)
Pesenan kerja (41)
Personal
Tanggalan & Notebook (29)
Manajemen Gol (31)
Piranti Produktivitas (244)

Sales
Konfigurasi Kutipan Harga (CPQ) (39)
Kontrak & eSigning (81)
Manajemen Kontrak (94)
Ramalan & Skor Utama (42)
Jupuk timbal (98)
Generasi Utama (246)
Manajemen Pimpinan (176)
Titik Penjualan (POS) (161)
Piranti Lunak kanggo Dagang (POS) kanggo Eceran
Manajemen Proposal (41)
Enablement Sales (31)
Pasukan Sales & Komisi (30)
Manajemen Penjualan (296)
Kutipan Penjualan (43)

 

Akuntansi & Keuangan SoftwareAkuntansi & Keuangan
Bisnis bisa ngirit wektu lan dhuwit ing manajemen akuntansi lan keuangan kanthi nggunakake produk sing cocog saka kategori iki. Ana produk dhasar kanggo bookkeeping entri siji. Utawa, sampeyan bisa milih sistem entri dobel sing mbantu njaga buku tuku lan tuku utawa nglacak transaksi finansial. Produk sing luwih maju asring nduweni kemampuan nindakake petungan pajak, nggawe lan ngirim invoice, ngasilake laporan finansial, ngolah gaji, lan kanthi otomatis ngirim pangeling kanggo mbayar. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan produk ing kategori iki ing pandhuan piranti lunak akuntansi & keuangan.

Piranti Lunak Analitik & IntelijenAnalitik & Intelijen
Produk piranti lunak ing kategori iki mbantu ngowahi data bisnis mentah dadi informasi sing migunani sing asring mbantu nggawe keputusan adhedhasar data. Jinis piranti lunak analitik beda kanggo macem-macem kabutuhan. Contone, piranti lunak analytics pelanggan mbantu ngidentifikasi masalah umum babagan layanan pelanggan. Analitik pemasaran, ing tangan liyane, bisa mbantu mbandhingake asil kampanye pemasaran lan ngerteni teknik pemasaran sing paling cocog kanggo bisnis sampeyan. Kabeh iki pungkasane mbantu sampeyan njupuk keputusan bisnis sing luwih lengkap. Yen sampeyan ora yakin produk sing bakal dipilih utawa cara milih, coba waca pandhuan piranti lunak analitik & intelijen.

Kolaborasi Piranti Lunak Kolaborasi
Umume bisnis saiki duwe tenaga kerja seluler, mula panjaluk piranti lunak kolaborasi sing mbantu tim jarak jauh bisa kerja bareng kanthi luwih efisien ora nate kuwat banget. Produk ing kategori iki ndadekake komunikasi nyata-nyata, nyimpen lan nuduhake dokumen, manajemen tugas, lan manajemen alur kerja. Sampeyan uga bakal nemokake produk sing dirancang khusus kanggo nggampangake kolaborasi proyek, manajemen ilmu, manajemen ide, lan olahpesen cepet. Piranti kolaborasi kabeh tujuan sing kasedhiya uga kasedhiya. Sampeyan kudu milih produk gumantung saka ukuran organisasi lan kabutuhan kolaborasi. Contone, perusahaan gedhe kanthi atusan karyawan sing makarya saka macem-macem lokasi bisa uga butuh produk sing bisa nemokake obrolan lawas kanthi luwih gampang. Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan kategori piranti lunak iki saka pandhuan piranti lunak kolaborasi.

Piranti Lunak Komunikasi Komunikasi
Produk ing kategori iki dirancang kanggo mbantu komunikasi antara tim, kolega, klien, lan manajemen. Jinis piranti lunak iki mbantu nyambungake macem-macem komputer utawa piranti seluler saka jarak jauh, saengga pangguna bisa ijolan pesen utawa file kanthi macem-macem format, kalebu format teks, audio lan video. Ing kategori iki, sampeyan bakal nemokake macem-macem solusi piranti lunak email, program presentasi, solusi VoIP, lsp. Produk sing cocog kanggo konferensi web, obrolan video, lan komunikasi internal uga kasedhiya. Pandhuan piranti lunak komunikasi nyedhiyakake luwih rinci babagan produk ing kategori iki.

Layanan Pelanggan & Piranti Lunak CRMLayanan Pelanggan & CRM
Produk ing kategori iki mbantu nglumpukake lan ngatur data pelanggan lan tetep ing sak panggonan, supaya sampeyan bisa duwe tampilan 360 derajat kanggo para pelanggan - sing pungkasane mbantu sampeyan ningkatake kepuasan pelanggan, nggawe lan njaga hubungan jangka panjang karo pelanggan. Produk sing beda-beda fokus ing macem-macem aspek layanan pelanggan lan CRM, kayata, dhukungan lan meja pitulung, manajemen umpan balik, manajemen wilayah penjualan, lan otomatisasi tenaga penjualan. Piranti lunak CRM sing luwih maju nduweni kemampuan nganalisis data pelanggan lan mbantu sampeyan entuk wawasan babagan prilaku pelanggan. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan kategori piranti lunak iki, sampeyan bisa bukak pandhuan layanan pelanggan & CRM.

Desain & Perangkat Lunak MultimediaDesain & Multimedia
Kanthi pemasar ing saindenging jagad shiftfokus ing konten visual, desain lan solusi multimedia saiki dikarepake banget. Piranti lunak jinis iki mbantu sampeyan nggawe, nyunting lan ngatur gambar, video, logo, gambar latar mburi lan infografis. Ing kategori iki, sampeyan bakal nemokake macem-macem produk sing fokus ing macem-macem area desain lan multimedia, kayata, desain grafis, desain logo, nyunting video, lan nyunting gambar. Yen sampeyan arep tuku produk saka kategori iki, pandhuan piranti lunak desain & multimedia bakal mbantu sampeyan nggawe keputusan sing tepat.

Piranti Lunak Pendidikan & SinauPendidikan & Sinau
Umume produk ing kategori iki bertujuan supaya organisasi bisa tugas ngirim, nglacak, nglaporake utawa ngatur program latihan online. Sampeyan uga bakal nemokake piranti lunak pendhidhikan & sinau sing ngidini sampeyan ngrancang, ngembangake, milih lan netepake kursus pelatihan sampeyan dhewe. Sawetara produk mbantu sampeyan sinau ngode, dene liyane dirancang kanggo mbantu para pamula nyedhiyakake pelatihan karyawan. Sampeyan bisa uga entuk akses gratis menyang sawetara platform pendhidhikan. Kanggo sinau luwih lengkap babagan cara mbandhingake lan milih piranti lunak saka kategori iki, coba waca pandhuan piranti lunak pendhidhikan & sinau.

Piranti Lunak Sumber Daya Manusia Sumber Daya Manusia
Kategori iki kalebu produk sing mbantu ngotomatisasi tugas SDM organisasi, kayata, nyimpen data karyawan, mbukak gaji, ngatur program entuk manfaat, lan nganakake kajian kinerja. Kita wis nyathet produk ing subkategori sing beda-beda, dadi sampeyan bisa cepet fokus karo produk ing wilayah sing bener. Nanging, solusi sing beda-beda miturut subkategori bisa uga duwe cara sing beda kanggo ngrampungake masalah sing padha, lan fitur bisa beda-beda. Dadi sampeyan kudu mbandhingake lan milih kanthi wicaksana. Sampeyan bisa maca pandhuan piranti lunak sumber daya manungsa kanggo rincian liyane babagan saben subkategori.

Piranti Lunak Khusus IndustriIndustri Khusus
Ing kategori iki, sampeyan bakal nemokake solusi sing cocog karo kabutuhan industri niche sampeyan. Contone, produk sing dirancang khusus kanggo industri kesehatan asring mbantu ngatur jadwal janjian. Sawetara produk malah menehi kabar nalika pasien mriksa utawa mriksa. Sampeyan bakal nemokake solusi khusus industri kanggo sawetara sektor, kalebu akademi & pendhidhikan, hiburan & media, lelungan & pariwisata, lan konstruksi. Kanggo entuk ringkesan kabeh subkategori, sampeyan bisa maca pandhuan piranti lunak khusus industri.

IT & Security SoftwareIT & Security
Produk ing kategori iki mbantu bisnis ngatasi tugas sing gegandhengan karo IT, kalebu pangembangan situs web, pangembangan aplikasi, hosting, manajemen tembung sandhi, lan manajemen langganan. Sampeyan bakal nemokake solusi sing mbantu ningkatake komunikasi, manajemen data, penjualan lan efisiensi pemasaran. Sawetara produk piranti lunak IT & keamanan dilengkapi fitur sing mbantu ngidentifikasi, nyegah, lan nglindhungi serangan angkoro utawa paling ora matesi karusakan saka serangan kasebut. Kasedhiya macem-macem aplikasi, kanthi masing-masing fokus ing macem-macem aspek IT & Keamanan. Sampeyan bisa maca pandhuan piranti lunak IT & Keamanan kanggo sinau luwih lengkap babagan kabeh pilihan sing kasedhiya.

Piranti Lunak PemasaranMarketing
Produk kasebut mbantu ngrancang lan nglakokake kampanye pemasaran lan ngotomatisasi tugas pemasaran tartamtu, kayata, generasi timbal, pemasaran email, manajemen media sosial, lan optimalisasi mesin telusuran. Produk sing tepat ngidini sampeyan ngenali lan melu calon pelanggan, nambah lan njaga hubungan karo dheweke, lan mriksa asil kampanye pemasaran sampeyan. Fitur utama sing kudu digoleki kalebu integrasi CRM, kemampuan nulis biji timbal, pamisahan pelanggan, lan kaprigelan kanggo nggayuh timah utawa nglakokake kampanye email sing dituju. Kanggo sinau luwih lengkap babagan macem-macem jinis piranti lunak pemasaran, sampeyan bisa maca pandhuan piranti lunak pemasaran.

Piranti Lunak Macem-macem
Kategori iki ngemot produk sing ora cocog karo kategori piranti lunak konvensional. Yen sampeyan nggoleki produk sing unik utawa ora umum, sampeyan bisa nemokake ing kene. Waca pandhuan piranti lunak macem-macem kanggo informasi lengkap babagan produk ing kategori iki.

Piranti Lunak Manajemen Operasi Manajemen Manajemen
Piranti lunak manajemen operasi ngotomatisasi fungsi bisnis tartamtu kanggo mbantu nambah cara organisasi ngasilake, ngirim, lan masarakake produk utawa jasa. Iki tegese piranti lunak manajemen operasi sing bener mbantu ngrancang lan nglakokake proses bisnis kanthi luwih efisien. Produk sing beda ing kategori iki fokus ing macem-macem bidang manajemen operasi, kalebu manajemen proyek, manajemen tugas, manajemen pesanan, lan manajemen acara. Sampeyan uga bakal nemokake piranti lunak sing luwih cocog kanggo industri tartamtu. Yen sampeyan ora yakin produk sing bakal dipilih, waca pandhuan piranti lunak manajemen operasi.

Piranti Lunak PribadiPersonal
Jinis piranti lunak iki ditujokake kanggo mbantu para individu supaya bisa luwih efisien. Contone, sawetara solusi bisa mbantu sampeyan nemtokake target, nglacak wektu sing dibutuhake kanggo ngrampungake proyek, ngawasi kemajuan, utawa ngerteni carane sampeyan nglampahi wektu ing komputer. Sampeyan uga bakal nemokake piranti lunak sing mbantu nambah produktivitas. Contone, yen sampeyan nulis, sampeyan bisa uga golek solusi sing otomatis menehi tandha kesalahan gramatikal utawa menehi saran kosa kata. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan produk ing kategori iki, sampeyan bisa maca pandhuan piranti lunak pribadi.

Piranti Lunak Penjualan
Produk ing kategori iki dirancang kanggo mbantu organisasi supaya bisa target target adol. Piranti lunak penjualan asring nulungi tugas ngembangake tenaga penjualan, ngatur operasi sales, ngrancang lan nglakokake strategi sales. Manajer penjualan nggunakake produk kasebut kanggo entuk wawasan babagan indikator kinerja utama lan nyetel target target penjualan. Sampeyan bakal nemokake solusi piranti lunak sales sing fokus ing generasi timbal, manajemen timbal, lan ramalan penjualan. Sampeyan kudu milih produk gumantung saka ukuran tim sales, target penjualan perusahaan lan area fokus. Maca pandhuan piranti lunak sales bakal mbantu sampeyan milih produk sing cocog kanggo perusahaan sampeyan.

Kebanjiran? Gratis Nganggo Wektu Liyane

Makarya karo jaringan profesional independen sing paling gedhe lan rampungake, saka owah-owahan cepet nganti transformasi gedhe.

Pangembangan & IT • Desain & Kreatif • Penjualan & Pemasaran • Nulis & Terjemahan • Dhukungan Admin & Pelanggan • Keuangan & Akuntansi

4.9 / 5

Dirating dening klien 4.9 / 5 

Rega wiwit $5.00/hr