Добијте решенија за вашиот бизнис

Пронајдете сега софтвер, услуги и деловни ресурси одобрени од експерти

Откријте софтвер за сите деловни потреби

Филтер по категорија

Истражете го софтверот

Соработка

Човечки ресурси

Услуга за клиенти и CRM

Маркетинг

Сметководство

Порака

Да ги прашав луѓето што сакаат, тие ќе речеа побрзи коњи.

Хенри Форд

Откријте софтвер

Избрана софтвер

Избрани деловни решенија од наши експерти

Нашите услуги помагаат на вашиот бизнис да расте

Иновативни решенија за мали и средни бизниси

Истражување и анализа

Интеграција на софтвер

Автоматизација на деловните процеси

Автоматизација на продажбата и маркетингот

Внесување на податоци

Следење на проекти

Проспекција и маркетинг

Управување со заедницата

Графички дизајн

ИТ и веб-поддршка

Управување со патувања

Управување со трошоците

Откријте ги сите наши услуги

Што велат нашите клиенти за нас

Што се случува ?

Ексклузивни ресурси и увид директно од нашите експерти

Прочитај повеќе

Сметководство и финансии
Сметководство (249)
Софтвер за книговодство на мал бизнис
Сметководствен софтвер за самовработени
Бесплатен софтвер за сметководство
Управување со сметководствена пракса (13)
Буџетирање и следење (122)
Бесплатен софтвер за буџетирање
Усогласеност (140)
Финансиско известување (167)
Откривање измама (55)
Управување со грантови (11)
Инвестициски менаџмент (40)
Управување со заем (23)
Плаќања и фактурирање (318)
Бесплатен софтвер за фактурирање
Софтвер за фактурирање за изведувачи и хонорарни преведувачи
Софтвер за фактурирање за мали бизниси
Набавки и трошоци (96)
Бесплатен софтвер за пријавување трошоци
Управување со ризици (91)
Тргување со акции и девизи (17)
Управување со данок (43)
Анализа и интелигенција
А / Б тестирање (67)
Аналитика (510)
Софтвер за човечки ресурси
Вештачка интелигенција (AI) (373)
Големи податоци (239)
Деловно разузнавање (БИ) (408)
Софтвер за деловно разузнавање на мало
Извлекување податоци (48)
Рударство на податоци (81)
Визуелизација на податоци (144)
Диктат (5)
Анализа на дигитални полици (8)
Податоци за намери (6)
Мобилна анализа (61)
Предвидлива анализа (177)
Табла за известување (289)
Снимање на сесија (26)
Статистичка анализа (15)
Визуелно пребарување (9)
Веб-аналитика (116)

Соработка
Управен одбор (20)
Деловно моделирање (25)
Календар и распоред (152)
Распоред на софтвер за ресторани
Распоред на софтвер за мал бизнис
Распоред на софтвер за градежништво
Бесплатен софтвер за закажување состаноци
Облачно складирање (109)
Управување со дигитални средства (104)
Генерирање документи (35)
Управување со документи (226)
Софтвер за управување со правни документи
Пренесување и споделување на датотеки (101)
Управување со идеи (76)
Разговор за инстант пораки и разговор (126)
Менаџмент на знаење (110)
Смислување на погрешно размислување (11)
Докажување преку Интернет (14)
Соработка на проекти (286)
Табеларна пресметка (15)
Вебинар (33)
Комуникации
Автоматски бирач (26)
Менаџмент на повик центар (70)
Софтвер за повик центар за мал бизнис
Следење на повик (14)
Е-пошта (116)
Вмрежување на вработените (14)
Факс услуги (7)
Внатрешни комуникации (176)
Софтвер за внатрешни комуникации за мали бизниси
Интранет (34)
Состанок (48)
Мобилен (71)
Презентации (50)
Телефонија (79)
Унифицирани комуникации (88)
Видео конференција (91)
Бесплатен софтвер за видео конференции
VoIP (94)
Бесплатен софтвер за VoIP
Услуга за клиенти и CRM
Системи за состаноци (99)
Менаџмент на контакт центар (86)
CRM (554)
Лесни CRM
CRM на еден корисник
Сеопфатни CRM
CRM за мал бизнис
ЦРМ за недвижнини
Бесплатен CRM софтвер
CRM софтвер за продажба
Софтвер со отворен извор CRM
CRM изградени за GSuite
Разговор со клиенти (163)
Бесплатен софтвер за разговор во живо
Платформа за податоци за клиенти (37)
Ангажман на клиентите (326)
Софтвер за успех на клиентите
Искуство за клиенти (261)
Услуга за клиенти (237)
Софтвер за услуги на клиенти за мал бизнис
Управување со повратни информации (141)
Гамификација (47)
Лојалност и членство (85)
Софтвер за членство за здруженија
Хипотека CRM (12)
Далечинска поддршка (46)
Резервации и резервации преку Интернет (108)
Поддршка и помошна маса (162)
Анкета и анкетирање (114)
Бесплатен софтвер за истражување
Билета за продажба и Биро за помош (87)
Менаџмент на посетители (49)
Дизајн и мултимедија
3Д печатење (9)
Производство и управување со содржини (97)
Графички дизајн (118)
Бесплатен софтвер за графички дизајн
Уредување на слики (66)
Бесплатен софтвер за уредување на слики
Инфографици / графикони (30)
Библиотечни системи (18)
Дизајн на лого (30)
Бесплатен софтвер за дизајн на лого
Датотеки со акции на медиуми (26)
Уредување видео и 3Д (75)
Бесплатно уредување видео и 3Д софтвер
Виртуелна реалност (12)
Образование и учење
Алатки за авторство (57)
Систем за управување со учење (LMS) (217)
Софтвер за корпоративни обуки
Продавница за записи за учење (LRS) (13)
Научете како да кодирате (14)
MOOC и општи (27)
Училиште за управување (52)
Стартувања / деловни активности (79)
Човечки ресурси
Повратна информација за 360 степени (74)
Управување со отсуство и напуштање (138)
Бесплатен софтвер за управување со отсуство
Следење на апликантите (ATS) (144)
Бесплатен софтвер за следење на апликантот
Следење присуство и часовник за време (208)
Софтвер за слободно следење на времето
Софтвер за следење на време за хонорарни преведувачи
Менаџмент на придобивки (76)
Менаџмент на компензација (38)
Застапување за вработените (10)
Ангажман на вработените (122)
Следење на вработените (184)
Софтвер за продуктивност на вработените
Велнес на вработените (79)
Хонорарен менаџмент (11)
Распоред на човечки ресурси (113)
Бесплатен софтвер за закажување
Човечки ресурси (ЧП) (410)
Софтвер за човечки ресурси за мал бизнис
Управување со интелектуална сопственост (6)
Табела за организација (19)
Управување со платен список (149)
Софтвер за плати за мал бизнис
Перформанси и проценка (140)
Софтвер за проценка на перформансите за мал бизнис
Регрутирање и апликации (203)
Софтвер за регрутирање за мал бизнис
Тестирање за вработување (59)
Обука и обука (204)
Бесплатен софтвер за пловење
Видео интервју (53)
Менаџмент на работна сила (307)
Софтвер за управување со мобилна работна сила
Софтвер за управување со работна сила за центри за повици
Специфични за индустријата
Академија и образование (166)
Архитектура (19)
CAD & CAE (27)
Канабис (26)
Дилер на автомобили (7)
Грижа за деца (16)
Управување со црквата (10)
Клиничко испитување (17)
CMMS (42)
Конструкција (112)
Проценка на конструкцијата (12)
Софтвер за проценка на конструкцијата
Управување со корпоративни недвижнини (CREM) (28)
Стоматолошки (15)
Менаџмент на донатори (18)
Електронска медицинска евиденција (58)
Забава и медиуми (52)
Менаџмент на фарма (4)
Финансиски услуги (184)
Фитнес и здравје (70)
Софтвер за управување со салата
Софтвер за личен тренинг
Храна и пијалоци (64)
Географски информациски систем (ГИС) (11)
Здравство (191)
Софтвер за терапевт
Хотелски менаџмент (79)
Софтвер за резервации за хотели
Осигурување (44)
Софтвер за осигурување за агенти
Менаџмент на накит (7)
Правно (108)
Софтвер за управување со правна пракса
Правен софтвер за управување со случаи
Логистика (141)
Производство и инженерство (94)
Медицинско наплата (33)
Непрофитна организација и волонтирање (63)
Софтвер за непрофитна организација за прибирање средства
Исхрана (9)
Нафта и гас (27)
Други индустрии (34)
Контрола на штетници (3)
Фармацевтски производи (30)
Управување со имот (96)
Софтвер за управување со изнајмување на имот
Јавен сектор (17)
Издаваштво (40)
Недвижности (121)
Менаџмент на ресторани (101)
Софтвер за управување со залихи за ресторани
Ресторан ПОС (53)
Малопродажба (148)
Софтвер за малопродажба за мал бизнис
Менаџмент на безбедност (51)
Менаџмент на салони (30)
Софтвер за резервирање салони
Соларна (10)
Соларен дизајн и софтвер за предлог
Патувања и туризам (93)
Софтвер за изнајмување на годишни одмори
Софтвер за управување со патувања
Ветеринарно управување (6)
ИТ и безбедност
Управување со API (67)
Градители на апликации (130)
Управување со циклусот на живот на апликации (48)
Следење на ефикасноста на апликацијата (APM) (99)
Заднина / база на податоци (109)
Резервна копија (69)
Блокчејн (44)
Блогирање (25)
Следење грешки (38)
Клик на измама (12)
CMS (100)
Уредници на кодови (21)
Складиште за кодови (21)
Мрежа за испорака на содржини (CDN) (29)
Сајбер и безбедност на податоци (332)
Развој (198)
Софтвер за следење на прашања
Домени и хостинг (66)
Лесни градители на веб-страници (138)
Бесплатен софтвер за градење веб-страница
Повлечете и пуштете го софтверот за градење веб-страница
решенија за е-трговија (425)
Софтвер за градење веб-страница за е-трговија
Софтвер за корпа за е-трговија
Електронска размена на податоци (EDI) (21)
Заштитен allид (21)
IaaS (31)
Идентитет и управување со пристап (108)
Интернет на нештата (IoT) (62)
iPaaS (36)
Управување со промена на ИТ (14)
Менаџмент на ИТ (182)
Управување со ИТ-услуги (ITSM) (78)
Наследство модернизација (16)
Локализација (25)
Машинско учење (120)
Управувани даватели на услуги (МСП) (63)
Пазари (100)
Среден софтвер (28)
Управување со мобилни уреди (МДМ) (29)
Макета и прототипови (29)
Управување со мрежата (83)
Мониторинг на мрежа (36)
Управување со лозинка (44)
Платформа како услуга (PaaS) (158)
Кошничка (61)
СИЕМ (11)
Единствено вклучување (ДЗС) (25)
Пребарување на страници и веб-форми (54)
Управување со претплата (80)
Администрација на систем (47)
Тестирање (113)
UI и UX (92)
Виртуелна соба за податоци (6)
Инфраструктура за виртуелна работна површина (VDI) (14)
Виртуелизација (30)
VPN (26)
Маркетинг
Рекламирање и филијала (199)
Софтвер за следење на филијали
Менаџмент на бренд (153)
Кампањи и таргетирање (272)
Софтвер за планирање на маркетинг
Маркетинг на содржини (292)
Дигитална сигнализација (67)
Маркетинг по е-пошта (331)
Софтвер за билтен по е-пошта
Софтвер за контакт со е-пошта
Софтвер за активирање и автоматизација за е-пошта маркетинг
Услуги SMTP
Софтвер за податоци по е-пошта
Бесплатен софтвер за маркетинг по е-пошта
Инфлуенсер маркетинг (39)
Маркетинг аналитика (313)
Маркетинг автоматизација (474)
Софтвер за автоматизација на маркетингот за мал бизнис
Бесплатен софтвер за автоматизација на маркетингот
ПР и теренски активности (63)
Упатување маркетинг (51)
Управување со репутација (95)
SEO и SEM (186)
Софтвер за следење на оптимизација
Бесплатен софтвер за оптимизација
СМС-маркетинг (89)
Социјални медиуми (322)
Софтвер за закажување социјални медиуми
Софтвер за следење на социјалните медиуми
Софтвер за хакирање на растот на социјалните медиуми
Софтвер за управување со социјални медиуми
Разно
Други (98)
Одржливост (16)

Менаџмент на операции
Агилни и други методи (104)
Софтвер за Гант Графикон
Агилно управување со проекти (126)
Следење на средства (76)
Менаџмент на награди (10)
Бизнис менаџмент (277)
Софтвер за управување со мал бизнис
Управување со деловните процеси (БПМ) (167)
Софтвер за моделирање деловни процеси
CAFM (11)
Управување со креативен проект (133)
EHS (29)
Менаџмент на енергија (5)
Изнајмување опрема (19)
ERP (89)
Софтвер за планирање на ресурси на претпријатија (ERP) за производство
Управување со настани (159)
Софтвер за управување со настани за непрофитни организации
Бесплатен софтвер за управување со настани
Управување со објекти (61)
Управување со теренски услуги (ФСМ) (179)
Софтвер за испраќање теренски услуги
Софтвер за управување со теренски услуги за мали бизниси
Софтвер за закажување на теренски услуги
Управување со фиксни средства (27)
Управување со флота (78)
Бесплатен софтвер за управување со флота
Управување, ризик и усогласеност (GRC) (123)
Софтвер за усогласеност HIPAA
Менаџмент на група (26)
Здружение на сопственици на домови (HOA) (7)
Управување со залихи (258)
Софтвер за управување со залихи за малопродажба
Софтвер за следење на залихи
Софтвер за управување со залихи за мал бизнис
Управување со ИТ проект (95)
Канбан (105)
Управување со лиценци (13)
Менаџмент на нарачки (134)
Управување со политики (6)
Набавки (81)
Управување со информации за производот (ПИМ) (58)
Управување со циклусот на живот на производи (PLM) (24)
Менаџмент на производи (92)
Софтвер за патоказ на производот
Автоматизација на професионални услуги (ПСА) (69)
Управување со проекти (404)
Софтвер за управување со градежни проекти
Софтвер за управување со проекти во сопственост
Управување со портфолио на проекти (105)
Управување со ресурси на проекти (120)
Распоред на проекти (162)
Проек на работа на проектот (32)
Автоматизација на роботски процеси (АПК) (14)
Спа менаџмент (31)
Стратешко планирање (22)
Менаџмент на снабдувачки синџири (172)
Управување со задачи (272)
Управување со времето (162)
Управување со алатки (22)
Складиште и испраќање (111)
Автоматизација на работниот тек (25)
Управување со работниот тек (150)
Нарачка за работа (41)
Лична
Календар и тетратка (29)
Менаџмент на голови (31)
Алатки за продуктивност (244)

Продажба
Конфигурирај понуда на цени (CPQ) (39)
Договор и е-потпишување (81)
Менаџмент на договори (94)
Предвидување и оценување на олово (42)
Фаќање на олово (98)
Генерација на олово (246)
Менаџмент на олово (176)
Продажно место (ПОС) (161)
Софтвер за продажба на точка за продажба (ПОС)
Управување со предлози (41)
Овозможување на продажба (31)
Продажна сила и провизии (30)
Менаџмент на продажба (296)
Цитат на продажба (43)

 

Софтвер за сметководство и финансии Сметководство и финансии
Бизнисите можат да заштедат време и пари на сметководство и управување со финансии со употреба на соодветен производ од оваа категорија. Постојат основни производи за книговодство со еден влез. Или, можете да изберете систем за двојно внесување што помага во одржување на книгите за продажба и купување или да ги следите финансиските трансакции. Понапредните производи често имаат можност за извршување пресметки на данок, создавање и испраќање фактури, генерирање финансиски извештаи, обработка на платен список и автоматско испраќање потсетници за плаќање. Повеќе информации за производите од оваа категорија можете да најдете во нашиот водич за софтвер за сметководство и финансии.

Аналитика и интелигенција на софтвер
Софтверските производи од оваа категорија помагаат да се претворат необработените деловни податоци во корисни информации што често помагаат при донесување одлуки водени од податоци. Различни видови на софтвер за аналитика се погодни за различни потреби. На пример, софтверот за анализа на клиенти помага да се идентификуваат вообичаените грижи за вашата услуга за клиенти. Аналитиката за маркетинг, од друга страна, може да ви помогне да ги споредите резултатите од вашите маркетинг кампањи и да откриете која техника на маркетинг најдобро одговара за вашиот бизнис. Сите овие на крајот ви помагаат да донесете повеќе информирани деловни одлуки. Ако не сте сигурни кој производ да изберете или како да ги изберете, размислете да го прочитате нашиот водич за софтвер за аналитика и разузнавање.

Соработка Софтвер Соработка
Повеќето бизниси денес имаат мобилна работна сила, па оттука и побарувачката за софтвер за соработка што им помага на далечните тимови да работат заедно поефикасно, никогаш не било толку силно. Производите од оваа категорија овозможуваат комуникација во реално време, складирање и споделување документи, управување со задачи и управување со работниот тек. Исто така, ќе најдете производи специјално дизајнирани за да ја олеснат соработката со проектот, управувањето со знаењето, управувањето со идеи и инстант пораките. Исто така, достапни се и алатки за целата намена за соработка што нудат нешто од сè. Треба да изберете производ во зависност од големината на вашата организација и вашите потреби за соработка. На пример, на големо претпријатие со стотици вработени кои работат од повеќе локации, можеби ќе им треба производ што помага полесно да ги пронајде старите разговори. Можете да дознаете повеќе за оваа категорија на софтвер од нашиот водич за софтвер за соработка.

Софтвер за комуникации Комуникации
Производите од оваа категорија се дизајнирани да помогнат во олеснување на комуникациите помеѓу тимови, колеги, клиенти и управата. Овој тип на софтвер помага во поврзување на повеќе компјутери или мобилни уреди од далечина, овозможувајќи им на корисниците да разменуваат пораки или датотеки во различни формати, вклучувајќи текст, аудио и видео формат. Под оваа категорија, ќе најдете различни софтверски решенија за е-пошта, програми за презентација, решенија за VoIP, итн. Производи погодни за веб-конференции, видео разговори и внатрешни комуникации се исто така достапни. Нашиот водич за софтвер за комуникации дава повеќе детали за производите од оваа категорија.

Кориснички услуги и CRM софтверСлужба за клиенти и CRM
Производите од оваа категорија помагаат при собирање и организирање на податоците за клиентите и ги чуваат на едно место, за да може да имате поглед на вашите клиенти од 360 степени - што на крајот ви помага да го подобрите задоволството на клиентите, да градите и одржувате долгорочни односи со клиенти. Различни производи се фокусираат на различни аспекти на услуги на клиенти и CRM, како што се поддршка и поддршка на услуги, управување со повратни информации, управување со територијата на продажбата и автоматизација на продажната сила. Понапредниот софтвер CRM има можност за анализа на податоците на клиентите и да ви помогне да добиете увид во однесувањето на клиентот. За да дознаете повеќе за оваа категорија на софтвер, можете да го посетите нашиот водич за услуги на клиенти и CRM.

Дизајн и мултимедијален софтвер Дизајн и мултимедија
Со оглед на тоа што пазарџиите ширум светот го насочуваат вниманието кон визуелна содржина, решенијата за дизајн и мултимедија сега се многу барани. Овој тип на софтвер ви помага да креирате, уредувате и управувате со слики, видеа, логоа, слики во заднина и инфографици. Под оваа категорија, ќе најдете широк спектар на производи фокусирани на различни области на дизајн и мултимедија, како што се, графички дизајн, дизајн на лого, уредување видео и уредување на слика. Ако планирате да купите производ од оваа категорија, нашиот водич за дизајн и мултимедијален софтвер ќе ви помогне да донесете информирана одлука.

Софтвер за образование и учењеОбразование и учење
Повеќето производи од оваа категорија имаат за цел да им помогнат на организациите во задачата на испорака, следење, известување или управување со програми за обука преку Интернет. Исто така, ќе најдете софтвер за образование и учење што ви овозможува да планирате, развивате, доделувате и проценувате вашиот курс за обука. Некои производи ви помагаат да научите кодирање, додека други се дизајнирани да им помогнат на стартапите да обезбедат обука на вработените. Може дури и да добиете бесплатен пристап до некои образовни платформи. За да дознаете повеќе за тоа како да споредувате и да изберете софтвер од оваа категорија, размислете да го прочитате нашиот водич за софтвер за образование и учење.

Софтвер за човечки ресурсиЧовечки ресурси
Оваа категорија вклучува производи што помагаат во автоматизирање на човечките ресурси на организацијата, како што се, складирање на податоци за вработените, водење платни списоци, администрирање на програми за бенефиции и спроведување прегледи за успешноста. Ние ги наведовме производите под различни подкатегории, за да можете брзо да се фокусирате на производи во вистинската област. Сепак, различни решенија под поткатегорија може да имаат различен пристап кон решавање на истиот проблем, а карактеристиките може да варираат соодветно. Значи, треба да споредите и да изберете паметно. Можете да го прочитате нашиот водич за софтвер за човечки ресурси за повеќе детали за секоја подкатегорија.

Специфичен софтвер за индустрија Специфичен за индустријата
Под оваа категорија, ќе најдете решенија што ги задоволуваат точните потреби на вашата ниша индустрија. На пример, производите дизајнирани специјално за здравствената индустрија често помагаат во управувањето со закажувањето на состаноците. Некои производи дури ве известуваат кога пациентот проверува или проверува. Findе најдете решенија специфични за индустријата за голем број сектори, вклучително и академска заедница и образование, забава и медиуми, патувања и туризам и градежништво. За да добиете преглед на сите поткатегории, можете да го прочитате нашиот водич за специфичен софтвер во индустријата.

ИТ и безбедносен софтвер ИТ и безбедност
Производите од оваа категорија им помагаат на деловните субјекти да се справат со своите задачи поврзани со ИТ, вклучувајќи развој на веб-страница, развој на апликации, хостирање, управување со лозинка и управување со претплата. Findе најдете решенија што помагаат во подобрување на комуникациите, управување со податоци, продажба и маркетинг ефикасност. Некои ИТ и безбедносни софтверски производи имаат карактеристики што помагаат во идентификување, спречување и заштита од малициозни напади или барем се ограничува степенот на штета од какви било такви напади. Достапен е широк спектар на апликации, при што секоја од нив се фокусира на различен аспект на ИТ и безбедност. Можете да го прочитате нашиот водич за софтвер за ИТ и безбедност за да дознаете повеќе за сите достапни опции.

Маркетинг софтвер Маркетинг
Овие производи помагаат во планирање и извршување на маркетинг кампањи и автоматизирање на одредени маркетинг задачи, како што се, генерација на олово, маркетинг по е-пошта, управување со социјални медиуми и оптимизација на пребарувачите Вистинскиот производ ви овозможува да ги идентификувате и ангажирате потенцијалните клиенти, да растете и да одржувате односи со нив и да ги прегледате резултатите од вашите маркетинг кампањи. Клучните карактеристики што треба да се бараат вклучуваат CRM интеграција, способност за оценување на олово, сегментација на клиенти и можност за негување на водечки линии или водење насочени кампањи за е-пошта. За да дознаете повеќе за различните видови на маркетинг софтвер, можете да го прочитате нашиот водич за маркетинг софтвер.

Разно софтвер Разно
Оваа категорија содржи производи кои не се вклопуваат во ниту една категорија на конвенционален софтвер. Ако барате уникатен или невообичаен производ, може да го најдете тука. Прочитајте го нашиот разни водич за софтвер за повеќе информации во врска со производите од оваа категорија.

Софтвер за управување со операции Управување со операции
Софтверот за управување со операции автоматизира одредени деловни функции за да помогне во подобрувањето на начинот на производство, испорака и продажба на една организација од своите производи или услуги. Ова значи дека вистинскиот софтвер за управување со операциите ви помага да ги планирате и извршите вашите деловни процеси поефикасно. Различни производи од оваа категорија се фокусирани на различни области на управување со операциите, вклучувајќи управување со проекти, управување со задачи, управување со нарачки и управување со настани. Alsoе најдете и софтвер посоодветен за одредени индустрии. Ако не сте сигурни кој производ треба да го изберете, размислете да го прочитате нашиот водич за софтвер за управување со операции.

Личен софтвер Личен
Овој тип на софтвер има за цел да им помогне на поединците да работат поефикасно. На пример, некои решенија можат да ви помогнат да поставите цели, да го следите времето потребно за завршување на работата, да го следите напредокот или да откриете како го поминувате времето на компјутер. Е најдете и софтвер што помага во подобрување на продуктивноста. На пример, ако сакате да пишувате, може да побарате решение што автоматски означува граматички грешки или дава предлози за вокабулар. За да дознаете повеќе за производите од оваа категорија, можете да го прочитате нашиот личен водич за софтвер.

Продажба на софтвер за продажба
Производите од оваа категорија се дизајнирани да им помагаат на организациите постојано да ги исполнуваат своите продажни цели. Продажниот софтвер често помага во задачите за развој на продажна сила, управување со продажни операции, планирање и извршување на стратегии за продажба. Менаџерите за продажба ги користат овие производи за да добијат увид во клучните индикатори за успешност и соодветно да ги постават целите на продажбата. Findе најдете продажни софтверски решенија фокусирани на генерација на олово, управување со олово и предвидување на продажбата. Треба да изберете производ во зависност од големината на вашиот тим за продажба, продажните цели на вашата компанија и областа на фокусот. Читањето на нашиот водич за продажен софтвер ќе ви помогне да го изберете вистинскиот производ за вашата компанија.

Презаситен? Ослободете повеќе време

Услуги за виртуелен деловен асистент за зафатени професионалци и директори

Почнувајќи од само 18 УСД на час

Презаситен? Ослободете повеќе време

Услуги за виртуелен деловен асистент за зафатени професионалци и директори

Почнувајќи од само 20 УСД на час

0
Почетна
кошничката
    Производ Цена Квантитет Вкупно

одделение кошничка

Вкупно 0.00$
Вкупно 0.00$